rss

Rossi 66: un “Sting Ray” de secolul XXI

  1. 19/08/2008
  2. Tags: Blue Fusion, Corvette, Rossi 66, Sting Ray
    Vezi toate fotografiile (2)

    Zilele de aur ale industriei auto americane pot fi retraite astazi multumita unor modele precum noul Chevrolet Camaro, Dodge Challenger sau Ford Mustang, trei masini care datoreaza incredibila priza la public unui design venerat odinioara de bunicii nostri si azi de membrii cluburilor retromobil.

    Totusi, aceste modele nu ar inscrie nici un punct intr-un duel pe teme artistice cu Rossi 66, o creatie a obscurei companii Blue Fusion ce inca trebuie sa paraseasca hard-ul computerelor.

    Asadar, aceasta magnifica combinatie intre designul rapitor al lui Corvette C2 Sting Ray si tehnica (oarecum) de ultima ora a lui Corvette C6 inca se afla in stadiul de proiect, imaginile nefiind altceva decat simple realizari in Photoshop.

    Nici o problema: indivizii de la Blue Fusion au mari ambitii cu aceasta masina si chiar se grabesc sa prezinte un exemplar complet fabricat in noiembrie la SEMA; totusi, conducerea recunoaste ca, pentru a construi fie doar si o serie limitata, e nevoie de investitii externe. Sa speram ca le vor gasi...

    Vizualizari: 986
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »