rss

Ron Dennis: am McLaren-ul in sange

  1. 27/01/2009
  2. Tags: F1, Fia, Formula 1, McLaren
    Vezi toate fotografiile (1)

    Seful McLaren, Ron Dennis, crede ca succesorul lui Max Mosley la presedintia FIA n-ar trebui sa fie cineva care sa aiba relatii prea stranse cu vreo echipa de Formula 1.

    Dat fiind ca Mosley este cel care ia in iunie decizia finala cu privire la viitorul presedinte exista numeroase speculatii in acest sens.

    Exista zvonuri recente cu privire la Sir Fred Goodwin, fostul Presedinte al Royal Bank din Scotia, ca fiind un posibil jucator al acestui rol si de asemenea directorul Ferrari, Jean Todt, care a avut adesea interese in aceasta directie.

    Oricum, Dennis crede ca ar fi in totalitate gresit din partea oricarui director de echipa sa preia aceasta pozitie.

    Vorbind in ultima editie a curselor F1 despre posibilul sau interes in ocuparea acestui post Dennis spunea: “Cred cu tarie ca nici un senior al unei echipe de Formula 1 n-ar trebui sa detina vreodata o pozitie de senior in FIA. Oricine detine o pozitie de lider intr-o companie trebuie sa traiasca, sa doarma si sa respire brandul si cred ca ar fi imposibil pentru mine - desi ma consider o persoana extrem de disciplinata - sa fiu complet impartial fata de restul echipelor.  Cred ca este imposibil pentru oricine conduce o echipa de succes si deci ar fi nepotrivit si pentru mine.”

    Dennis a mai completat ca nu se vede niciodata lucrand pentru altcineva in acest sport decat   pentru McLaren. ”Daca m-ati taia ati vedea ca prin vene imi curge McLaren in loc de sange”.

     

    Vizualizari: 761