rss

Rolls-Royce RR4, spionat in Scandinavia

  1. 27/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Phantom, Rolls-Royce, Rr4, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (4)

    Scandinavia este in momentul de fata locul preferat de multi constructori pentru testele de iarna cu noile modele pe care urmeaza sa le lanseze. Este si cazul celor de la Rolls-Royce, care au fost surprinsi de paparazzi in timpul unei sedinte de teste cu noul RR4, model care va fi prezentat la Geneva sub forma unui concept-car.

    Desi va fi bazat pe noua generatie a lui BMW Seria 7, RR4 va fi un Rolls-Royce pur-sange in ceea ce priveste calitatea, luxul si, bineinteles, pretul.

    Galerie foto-spion aici

    Astfel, asemenea fratelui mai mare Phantom, RR4 va primi aceleasi portiere suicide, adica usi care se deschid in opozitie cu cele din fata, care permite un acces extrem de facil in luxuosul compartiment rezervat pasagerilor din spate.

    Supranumit "baby" Rolls, noul RR4 nu va fi deloc o masina de dimensiuni reduse, ba din contra. El va fi mai mare decat Seria 7 din care deriva, oferind un spatiu mai generos la interior, desi se parea ca se va pozitiona intre Phantom si varful de gama de la BMW.

    Proiectat in Germania, noul Rolls-Royce RR4 va fi construit la noua linie de productie situata in apropiere de cartierul general din Goodwood, unde vor fi asamblate anual aproximativ 800 de unitati.

    Desi are la baza un BMW, RR4 va fi propulsat de un motor V12 de 6,0 litri, fiind posibila chiar si o versiune hibrida care sa fie introdusa ulterior.

    Noul Rolls-Royce RR4 va fi lansat in cursul anului 2010 si va avea un pret de 180.000 de lire sterline (circa 192.500 de euro).

    Vizualizari: 971