rss

Rolls-Royce Phantom Coupe se arata inainte de Geneva

  1. 19/02/2008
  2. Tags: Drophead, Phantom coupe
    Vezi toate fotografiile (3)
    Visul oricarui personaj cu salariu mediu pe economie si realitatea miliardarilor din Orientul Apropiat (si nu numai), Rolls-Royce Phantom Coupe, si-a facut aparitia in primele fotografii cu titlu oficial, dezvaluind un profil impozant si o capota din otel inoxidabil similara cu cea a versiunii cabrio.

    Masina va fi propulsata de acelasi motor V12 de 6,75 litri cilindree, insa inginerii britanici se jura ca noua lor creatie este sensibil mai dinamica atat fata de limuzina, cat si de Drophead Coupe.

    Nu stim pe cati viitori posesori ii va interesa asta, insa noi ne facem datoria si mentionam faptul ca setarea trenului de rulare este diferita fata de cea a cabrioletului, iar corpul din aluminiu al masinii, scapat de problema lipsei acoperisului, are o rigiditate torsionala mai mare comparativ cu acelasi etalon (conform declaratiilor oficialilor Rolls-Royce, chiar cel mai rigid din istoria modelelor companiei).

    In plus, placerea de a conduce un asemenea pachebot va fi mai rar intrerupta de vizitele pe la benzinarii, Phantom Coupe avand un rezervor cu 25% mai mare decat al lui Drophead.

    Vizualizari: 1076