rss

Rolls Royce “comite” un nou Phantom editie speciala

  1. 25/08/2008
  2. Tags: Peony, Phantom, Rolls Royce
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Cel mai simplu mod de a intretine intersul pentru un anumit model – mai ales cand vine vorba de o limuzina ultraluxoasa – este sa modifici unele lucruri pe ici pe colo, prin partile esentiale si apoi sa dai sfoara-n tara ca “noua” creatie este mai speciala decat toate celelalte produse pana atunci.

    Iata de exemplu noul Rolls Royce Phantom “Peony”, parte a programului oficial de customizare, dezvoltat special pentru clientii din Emiratele Arabe Unite.

    Exteriorul uriasului a fost vopsit intr-o frumoasa combinatie de nuante albastre, numite Pearl Blue si Moonstone Pearl Blue, insa adevarata piesa de rezistenta este motivul floral antic care decoreaza interiorul, numit Peony (de unde si numele acestei editii speciale) si folosit pentru a semnala prezenta sangelui regal, bogatiei si distinctiei.

    Colorat in albastru si galben, decorul este prezent peste tot in habitaclu – unde face echipa buna cu insertiile din lemn natur si secventele de arta orientala –, dar si la exterior sub forma unui logo. Oferta este completata de un parfum special, dezvoltat chiar de catre compania originara din Emirate, HIND.

    Din punct de vedere tehnic nu s-a schimbat nimic, Phantom Peony fiind dotat cu acelasi motor V12 de 6,75 litri cilindree, capabil de 453 CP si 720 Nm. Intr-adevar, nobil din bara-n in bara.

    Vizualizari: 976