rss

Rinspeed aduce la Geneva un concept care isi schimba forma

  1. 15/12/2008
  2. Tags: Concept, iChange, Rinspeed
    Vezi toate fotografiile (3)


    Probabil ca angajatii Rinspeed au prea mult timp liber: stau toata ziua si se gandesc ce sa mai scorneasca pentru a face nota discordanta cu restul lumii. Altfel cum va explicati faptul ca un grup de oameni, uitandu-se la Lotus Elise, si-au spus: "Arata ca un submarin!". Dar sQuba , caci despre el este vorba, a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din primavara, deci elvetienii trebuie sa gaseasca altceva, cel putin la fel de unic (ca sa nu spun ciudat) pentru editia viitoare a show-ului din Tara Cantoanelor.

    Mintile luminate s-au pus din nou pe treaba, si-au frecat mainile si au sorbit cu pofta o gura de cafea, inainte de a da raspunsul: vor surprinde audienta cu un autovehicul electric care isi schimba forma in functie de numarul de pasageri!

    iChange este propulsat de un motor electric de 130 KW si poate transporta 1, 2 sau 3 persoane. Dar, cum spuneam, acesta nu este un automobil obisnuit, fiind descris de oficialii Rinspeed drept un "1-2-3 seater".

    Mai pe intelesul tuturor, forma spatelui poate fi inaltata gratie unui ingenios sistem electronic, transformandu-l pe Rinspeed iChange dintr-un coupe cu un singur loc, intr-o familiala in care incap lejer doua sau trei persoane.

    Deocamdata atat, pentru alte amanunte si fotografii trebuie sa asteptam luna martie...

    Vizualizari: 828