rss

Rezerva masini de pe iPHONE

  1. 19/02/2009
  2. Tags: Gadget, iPhone, Sixt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sixt Romania ofera in premiera clientilor posibilitatea ca prin serviciul iPhone sau iTunes de pe telefonul iPhone sa-si rezerve online masina dorita.

    Sixt Romania este singura companie de la noi din tara care ofera simultan servicii de leasing operational, inchirieri de masini second-hand si servicii de rent-a-car. Acum clientii pot accesa  www.sixt.com/iphone si rezerva masina pe care o doresc, primind imediat confirmarea sub forma unei capturi. Ei pot vizualiza, anula rezervarea si chiar primi o harta a celui mai apropiat service Sixt.

    Accesand meniul “Top Offer” de pe iPhone, clientii pot primi, de asemenea, un overview cu cele mai recente servicii oferite de Sixt. Utilizatorii cardului Sixt Express Card isi pot rezerva masina la preturi avantajoase valabile doar in statiile Sixt.

    "Suntem bucurosi ca avem acum posibilitatea de a da un plus de valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Posibilitatea de a rezerva masini prin serviciul iPhone este un serviciu cu o dimensiune internationala pentru ca de el beneficiaza clientii din întreaga retea Sixt. O simpla aplicatie îl face posibil. Cu doar câteva atingeri pe ecranul Smartphone-ului, clientii nostri îsi pot selecta si rezerva masina dorita.", a declarat Dudy Perry - General Manager Sixt New Kopel.

     

    Vizualizari: 1810