rss

Revine MG TF!

  1. 09/05/2008
  2. Tags: MG, Saic-nanjing, Tf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi initial patronii lui MG, chinezii de la SAIC-Nanjing, s-au gandit sa renunte la modelul TF, micul roadster – macinat in trecut de calitatea slaba a fabricatiei – ar putea fi subiectul unui comeback spectaculos in 2010, asiaticii hotarand sa mai acorde numelui inca o sansa.

    Si nu oricum, ci sub forma unei noi generatii complet noi, ce va fi construita in versiune cabrio si coupe la fabrica de la Longbridge.

    Noul MG TF va avea la baza aceeasi arhitectura tehnica ca si hatch-ul Roewe 550, dar va fi echipat cu un tren de rulare cu tractiune pe puntea spate pentru ca masina sa-si pastreze neintinat caracterul sportiv. Cat despre motorizari, asteptati-va la o serie de motoare de origine MG-Rover, printre care un 1,8 litri turbo si un V6 de 2,5 litri.

    Preturile pentru viitorul MG TF vor fi similare cu ale masinilor din clasa sa, ceea ce inseamna ca vom putea cumpara roadster-ul cu banii pe care i-am fi putut da pe o Mazda MX-5. Sa speram ca va fi atat de bun incat chiar sa facem chestia asta...

    Vizualizari: 1109