rss

Revine El Camino

  1. 10/04/2007
  2. Tags: Chevrolet, El Camino
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ideea de a combina o masina sport si o camioneta poate parea numai buna de aruncat la gunoi (impreuna cu cel care a gandit-o), dar trebuie sa stiti ca un asemenea hibrid chiar a existat si, mai mult decat, atat, a ajuns astazi la statutul de legenda.

    Numit El Camino si produs de Chevrolet de-a lungul a 28 de ani si cinci generatii, el ar putea avea un succesor la scurt timp de la lansarea pe piata a noului Camaro.

    Vreme de trei ani, Chevy SSR a activat ca un inlocuitor al lui El Camino, dar, desi masina avea cam toate cerintele necesare unui succesor de valoare (o caroserie retro destul de reusita, o prezenta cu iz de hot-rod si un motor puternic sub capota – un V8 de 400 CP in cazul ultimului update), ea nu a reusit niciodata sa intre cu adevarat in inimle fanilor camionetei de odinioara.

    Acum insa GM va mai baga o fisa, incurajat si succesul pe care il inregistreaza acest gen de masini in Australia, acolo unde Holden comercializeaza modele Ute si Crewman (cu 2, respectiv 4 usi),  echipate cu motoare V6 si V8 de pana la 350 CP.

    Viitorul El Camino va fi construit asadar pe platforma tehnica cu tractiune spate Zeta, dezvoltata de Holden, si probabil va fi construit alaturi de Camaro in Oshawa, Ontario, coupe cu care va fi inrudit si in ceea ce priveste designul.

    In imaginea de mai sus puteti sa va faceti o idee vizavi de cum va arata masina dar, asa cum s-a dovedit de fiecare data, poate ca se va dovedi mai intelept sa asteptati finalul acestei povesti.
    Vizualizari: 1009