rss

Revine DeLorean DMC-12!

  1. 22/08/2007
  2. Tags: DeLorean DMC-12
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cine nu isi aminteste de traznita creatie a celebrului business-man american John DeLorean, facuta celebra de Michael J. Fox si Christopher Lloyd in (la fel de celebra) serie de filme “Inapoi in viitor”?

    Ei bine, fanii miticului model pot incepe sa sarbatoreasca, deoarce coupe-ul cu usi Gullwing este programat pentru o intorcere triumfala in activitate!

    Masina va fi construita manual in Humble, Texas, de catre reinfiintata companie DeLorean Motor Co., dupa aproape 25 de ani de pauza. Procesul de asamblare va fi unul lent, doar doua masini pe luna urmand a fi produse si vandute la un pret de 57.500 de $ bucata.

    De laudat este insa faptul ca, cel putin in ceea ce priveste constructia si designul exterior, masinile nu se vor schimba prea mult (vicepresedintele DeLorean a declarat ca aproximativ 80% din componentele noului model vor proveni de la automobilele din anii ’80); pe de alta parte, habitaclul va fi modernizat pentru a-l aduce mai aproape de zilele noastre, in timp ce sub capote vor toarce motoare mai puternice.

    Noua companie DeLorean s-a infiintat in 1995 si pana azi s-a ocupat cu restaurarea vechilor modele, avand la dispozitie un hangar intreg de componente in Texas, trimise cu vaporul din Irlanda dupa ce productia la fabrica originala a fost oprita.

    Acum, se pregateste sa deschida cinci puncte de comercializare a legendarului coupe in SUA, o masina care va ajunge si in Europa prin intermediul unui dealer a carui locatie nu a fost inca specificata.
    Vizualizari: 1668
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »