rss

Renault vrea sa se asocieze cu Consiliul Judetean Dambovita

  1. 27/02/2007
  2. Tags: Autoeconomie, Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)
    Renault Technologie Roumanie SRL si Automobile Dacia au refuzat sa plateasca pretul de pornire pentru terenul de 258 de hectare de la Titu pe care urmeaza sa fie construit un nou centru de proiectare.

    In pofida acestui fapt, proiectul nu este, macar pentru moment, in pericol. Renault Technologie Roumanie intentioneaza sa trimita Consiliului Judetean Dambovita o propunere de asociere. Pentru ca parteneriatul sa devina realitate, este nevoie de votul a doua treimi dintre consilieri.

    Terenul de la Titu-Boteni apartinea unei unitati militare si, ca urmare a unei Hotarari de Guvern, a trecut anul trecut in patrimonial Consiliului Judetean Dambovita.

    Acesta l-a scos la licitatie si, chiar daca a redus succesiv pretul de pornire (de la 29,1 milioane RON la 27,6 milioane si, in fine, 21,8 milioane), nu a existat nici un cumparator.

    Renault Technologie Roumanie doreste sa construiasca aici un centru de proiectare dotat cu pista de incercari, o sectie de inginerie, un centru de incercari mecanice, dar si departamente de informatica, monitorizare clienti si contabilitate.

    Aici ar urma sa lucreze peste 3.000 de persoane, iar investitia este estimata la 450 de milioane de euro. Centrul ar trebui finalizat pana in 2009.
    Vizualizari: 832
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »