rss

Renault Sport Enthusiast Days in 2007

  1. 26/02/2007
  2. Tags: Renault Sport Technologies
    Vezi toate fotografiile (2)
    Programul Renault Sport Enthusiast Days este organizat de Renault Sport Technologies si este deschis tuturor proprietarilor de modele sport din gama Renault.

    Primii pasi au fost facuti in 2005, iar de atunci a atras 1.300 de participanti (500 in 2005, 800 in 2006), semn ca s-a bucurat de succes. Motiv pentru care Renault Sport Technologies a decis sa-l continue si in 2007.

    Ba chiar mai mult, portofoliul de participanti se va extinde, continandu-i acum si pe fanii care vor asista la intrecerile World Series by Renault, conditia unica fiind sa vina la volanul unei masini Renault retro sau din actuala gama.

    Ce cuprinde acest program? Ei bine, in acest an vor exista 24 de evenimente „Enthusiast Days”, numarul de locuri disponibile crescand cu 25%, pana la 1.300 de persoane.

    Participantii la editia din acest an vor avea parte de:
    -13 Track Days. In acest program se pot testa pe circuit calitatile dinamice ale propriului model, dar sunt programate si teste ale masinilor care fac parte din gama Renault Sport sub indrumarea instructorilor departamentului de competitii

    - 5 Driving Tuition Days. Ofera sansa de a descoperi calitatile unui monopost Renault, dar si de a-si imbunatati calitatile de piloti la volanul unui Clio Renault Sport.

    4 Alpine Renault Factory Visits. Participantii vor putea descoperi (sau redescoperi) culisele fabricii de la Dieppe, din nordul Frantei, unde sunt dezvoltate si asamblate  modelele Renault Sport.

    - 2 Clio Renault Sport range Discovery Days. Participantii vor asista la producerea modelelor Clio Renault Sport pe liniile de la Dieppe, iar, ulterior, vor putea trece la volan, pe circuitele din Pont l’Evêque sau Abbeville.In plus, cei mai activi participanti la „The Renault Sport Enthusiast Days Challenge” au sansa de a intra in posesia unor premii extrem de interesante.

    Premiul intai consta intr-un test gratuit la volanul unui monopost din Formula Renault, cel secund intr-un voucher pentru doua persoane la un eveniment „Track day” derulat in Franta in 2008.

    In fine, premiul trei este similar cu cel pentru ocupantul locului secund, cu diferenta ca voucherul este valabil pentru o singura persoana.

    Ce este nou in 2007? Ei bine, vor exista doua sedinte „Track Days” pe circuite din afara Frantei (Brands Hatch si Spa-Francorchamps), aparitia a doua noi trasee franceze pentru Renault Sport Enthusiast Day (Pôle Mécanique d’Alès si Circuit de l’Ouest Parisien, Dreux), precum si a evenimentului One Track Day (Domaine de Mornay, 23 iunie) in care prioritate vor avea posesorii de masini cu tractiune spate (Clio V6, Spider, 5 Turbo, Alpine).

    In plus, va exista si o competitie foto, la care participantii vor putea trimite cele mai bune instantanee realizate de-a lungul anului si care este dotat cu premii vizand participarea la Renault Sport Enthusiast Track Day, in Franta, in 2008 (locul 1, pentru o masina si doua persoane, iar pentru locul doi, o masina si o persoana), respectiv intr-o vizita la Dieppe, in 2008 (locul 3).

    Mai multe informatii despre acest program se pot obtine la adresa www.renault-sport.com („Enthusiast Days”), prin e-mail (journees.passion@renault.com) sau la telefonul +33 1 69 82 83 48.
    Vizualizari: 975