rss

Renault si Remat: reduceri de pana la 4.000 de euro!

  1. 10/06/2008
  2. Tags: Remat
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nu este nici o gluma: programul Remat vizeaza intreaga gama de modele Renault si constructorul francez e gata sa faca reduceri substantiale pentru cei care sunt gata sa-si arunce rabla si sa-si cumpere o masina noua.

    Cei mai avantajati vor fi clientii care vor opta pentru un Megane Sedan, o masina pentru care Renault ofera pana la 4.000 de euro discount (800 de euro prima de casare, plus o reducere de pret de 3.200 de euro), in limita stocului disponibil.

    Si asta nu e tot: tot la capitolul “chilipiruri”, importatorul celui mai mare fabricant auto din Hexagon pune la dispozitie o versiune bine echipata a lui Renault Symbol (numita Fidji si dotata, printre altele, cu ABS, aer conditionat, radio-CD si dublu airbag) contra a numai 7.600 de euro cu tot cu TVA.

    In aceeasi categorie le mai putem include insa si pe Megane Sedan Prima (10.800 de euro inclusiv TVA) sau Clio Cosmopolitan (9.000 de euro inclusiv TVA), astfel incat putem puncta existenta unei game croite pe toate gusturile si, evident, buzunarele.
    Vizualizari: 8042