rss

Renault se ambitioneaza: 5 modele premium in viitor

  1. 20/04/2007
  2. Tags: Koleos, Renault, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)
    Am fi spus ca dezastre precum Avantime si Vel Satis sunt suficiente pentru a descuraja pe oricine sa insiste in zona modelelor premium, eh, „deosebite”, dar nu si pe Renault.

    De curand, numarul unu francez a anuntat extinderea flotei sale de modele cu inca cinci modele, toate pozitionate in zona high-end.

    Pentru a concura cu greii clasei, Renault va face eforturi conisderabile pentru a creste standardele de calitate si appeal-ul designului respectivelor produse, o strategie care a dat deja rezultate in cazul marcii de lux a partenerilor de la Nissan, Infiniti.

    Din grupul celor cinci va face parte atat Koleos, SUV-ul cu sapte locuri dezvoltat impreuna cu Samsung, cat si o limuzina de talie mare. Primul va fi construit chiar de catre concernul coreean, care are posibilitatea de a produce 300.000 de unitati anual, in timp ce despre sedan se stie doar ca va sta departe de designul ciudat al lui Vel Satis, masina despre care Patrick le Quement spunea la un moment dat ca arata „precum echivalentul automobilistic al purtarii unui costum de haine cu tot cu umeras”.

    In caz ca piata va accepta acest gen de masini din partea unui constructor popular (doar a mers cu Volkswagen, nu?), este posibil ca, pe viitor, Renault sa considere chiar achizitionarea unei marci de lux. Din nou – doar a mers cu Volkwagen, nu?
    Vizualizari: 1000