rss

Renault-Nissan si Mahindra planuiesc o mega-uzina

  1. 26/02/2007
  2. Tags: Grupul Renault-Nissan, Mahindra
    Vezi toate fotografiile (1)
    Grupul Renault-Nissan si producatorul indian Mahindra au semnat astazi o intelgere privind inceperea lucrarilor de constructie a uneia dintre cele mai mari fabrici auto din India, localizata in Chennai, statul Tamil Nadu.

    Initial un plan al celor de la Renault si Mahindra, el a devenit o afacere in trei dupa intrarea pe fir al lui Nissan, uzina urmand sa fabrice 400.000 de masini pe an la sapte ani de la debutul productiei.

    Cele doua parti vor avea un pachet de actiuni egal si vor investi minimum 686 de milioane de euro in acest complex industrial cu o suprafata de 400 de hectare, care, din a doua jumatate a lui 2009, va produce modele pentru fiecare din cele trei companii, plus motoare pentru Renault-Nissan.

    Fiecare din cele trei parti si-au asumat responsabilitati diferite, astfel incat procesul de fabricatie sa se desfasoare in conditii optime: Renault are in grija expertiza inginereasca, productia si adaptarea masinilor astfel incat sa corespunda cerintelor clientilor, Mahindra va contribui cu know-how-ul asupra pietei indiene si al furnizorilor, iar Nissan se va ocupa de oportunitatile de export la nivel mondial si de dezvoltarea tehnologiilor de fabricatie.

    Nu poti fi decat riguros intr-un haos cu 1 miliard de necunoscute (si necunoscuti)...
    Vizualizari: 1090
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »