rss

Renault: Logan este o oaza de liniste

 1. 13/02/2009
 2. Tags: Logan, Renault
  Vezi toate fotografiile (1)

  Renault a decis sa nu micsoreze preturile modelelor din programul Logan si considera ca acesta reprezinta "o oaza de liniste", care va trece cu bine criza. Rata de profit a gamei de modele din acest proiect low-cost au fost anul trecut aproape de tinta fixata, de 6%.

  "Logan este un program in sine, independent. Profitabilitatea lui a a fost anul trecut foarte aproape de tinta pe care ne-am propus-o, de 6%. De aceea vedem in programul Logan o oaza de liniste si credem ca va depasi cu bine criza", a declarat, astazi, directorul operational al grupului Renault, Patrick Pelata, intr-o conferinta de presa organizata pentru anuntarea rezultatelor financiare.

  Oficialul grupului francez a spus ca modelele din familia Logan (Logan Sedan, Logan MCV, Sandero, Logan Pick-Up, Logan VAN) sunt competitive pe pietele in care sunt prezente, amintind Germania si Franta.

  "Sandero este un exemplu pe piata germana, unde competitorii cu masini mai mici au fost nevoiti sa reduca drastic preturile pentru a-i putea face concurenta. Avand in vedere aceste aspecte, am decis, impreuna cu filialele noastre, sa nu scadem preturile gamei Logan", a explicat Pelata, citat de Mediafax.

  El a adaugat ca Renault se fereste sa faca previziuni pentru acest an, date fiind conditiile de piata imprevizibile.

  Intrebat daca in statele din vestul Europei ar putea fi construite sau adaptate fabrici care sa produca masini din familia Logan, Pelata a infirmat aceasta posibilitate, argumentand ca programul Logan este low-cost si ca preturile nu ar putea fi mentinute la un nivel scazut daca productia s-ar face in statele dezvoltate.

  Sursa: Bloombiz

  Vizualizari: 1022
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »