rss

Renault Koleos se afla in teste

  1. 14/06/2007
  2. Tags: Koleos, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)
    Zilele trecute, fotografii-spion au imortalizat un SUV destul de bine camuflat despre care toata lumea a presupus ca e viitorul Nissan Murano.

    Totusi, acesta s-a dovedit a fi, de fapt, versiunea de serie a conceptului Renault Koleos, pe care francezii il vor lansa pe piata anul viitor.

    Masina, construita pe baza tehnologiilor preluate de la Nissan Qashqai, va fi produsa de partenerul Samsung in Coreea de Sud, pe unele piete din Asia ea urmand a se vinde sub titulatura Samsung QMX.

    De partea cealalta, colegii de la Nissan vor pune la dispozitie sistemul de tip 4WD, ce poate trimite 100% din cuplu catre rotile din spate in caza ca detecteaza o alunecare a celor anterioare (in conditii normale, Koleos este o masina cu tractiune fata).

    SUV-ul din Hexagon va avea atitudinea unui off-roader in toata putera cuvantului si va incerca sa dovedeasca asta prin intermediul a numeroase sisteme electronice de asistare specifice acestui domeniu, precum asistenta la coborarea pantelor (HDC) si asistenta la urcarea rampelor (HAS), dar si printr-o garda la sol de 200 mm si a unor scuturi din aluminiu fata/spate.

    Renault nu va uita insa de planul sau de promovare a unei imagini premium pentru viitoarele sale produse, Koleos urmand a pune la dispozitie o motorizare diesel de top (180 CP din doar doi litri cilindree), precum si roti cu jante de pana la 19 inch diametru. S’il vous plait…
    Vizualizari: 1062