rss

Renault deschide comenzile pentru noul Megane E-Tech Electric

  1. 06/02/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault deschide in data de 1 februarie comenzile pentru Noul Megane E-TECH Electric Prin Programul RABLA poate fi achizitionat de la 21.500 € TVA inclus si rate de la 200€/ luna.
    Noul Megane E-TECH Electric este primul model al „generatiei 2.0” de vehicule electrice Renault. Conectat si integrat in ecosistemul electric, dar si in ecosistemul digital al utilizatorilor sai, Noul Megane E-TECH Electric simbolizeaza viitorul. Echipat cu douazeci si sase de sisteme de asistenta (ADAS), impartite in trei categorii (conducere, parcare si siguranta), Megane E-TECH Electric se pozitioneaza in varful clasei sale in ceea ce priveste confortul soferului, siguranta ocupantilor si a celorlalti participanti la trafic. 
    Noul Megane E-TECH Electric beneficiaza de platforma CMF-EV a Aliantei. Aceasta noua platforma de referinta este dedicata vehiculelor complet electrice si ofera posibilitatea de a creste eficienta energetica si autonomia, reducand in acelasi timp timpul de incarcare. 
    Megane E-TECH Electric vine echipat cu unul dintre urmatoarele motoare: 96 kW (130 CP) si 250 Nm si 160 kW (218 CP) si 300 Nm. in privinta bateriei, Noul Megane E-TECH Electric ofera doua optiuni: 40 kWh pentru o autonomie de 300 km (standard WLTP) sau 60 kWh pentru o autonomie de pana la 470 km (standard WLTP, in functie de versiuni). in ambele versiuni, dimensiunile bateriei raman neschimbate, in special inaltimea record de 110 mm si au o garantie de 8 ani. 
    Datorita noului sau ecran OpenR si noului sistem multimedia OpenR Link, dezvoltat impreuna cu Google si bazat pe sistemul de operare Android Automotive, noul Megane E-TECH Electric se integreaza perfect, la fel ca un smartphone, in ecosistemul digital al utilizatorului sau.
    Renault Megane E-TECH Electric poate fi achizitionat cu pret pornind de la 32.900 € TVA inclus, pentru versiunea EQUILIBRE E-TECH 40, 130cp, avand in echipare: proiectoare ceata (LED), airbag-uri tip cortina fata si spate, alerta oboseala sofer (Driver Drowsiness Alert), Automatic Emergency Braking  (AEB) cu protectie pietoni si ciclisti, geamuri electrice fata si spate, cu impuls, sistem multimedia OpenR Link cu sistem audio Arkamys Classic, 4 difuzoare (2Bo 2Twi); afisaj de bord 12,3'' high spec si ecran multimedia 9''. 
    Versiunea TECHNO are un pret de pornire de 40.900 € TVA inclus si are in plus aer conditionat automat (doua zone) cu senzor de umiditate, ciclu purificare aer, scaun sofer reglabil pe inaltime cu ajustare lombara electrica, sistem multimedia OpenR Link, navigatie, servicii Google, sistem audio Arkamys 6 difuzoare (2Bo 2Twi 2Bi), afisaj de bord high spec 12,3'', ecran multimedia 12'', lumina ambientala MultiSense: 48 lumini ambientale, adaptive, tapiterie mixta piele/material textil reciclat ELZA REC Mottled Grey.
    Cu un  pret de pornire de  45.400 € TVA inclus,  versiunea ICONIC, varf de gama, are scaune ajustabile electric pentru sofer si pasager, cu reglaj lombar, masaj si memorarea pozitiei, sistem multimedia OpenR Link 12": navigatie, servicii Google, sistem audio premium Harman Kardon 9 difuzoare (4 Bo + 4 Twi + 1 SW) si tapiterie piele Riviera Titanium Black.
    Noul Megane E-TECH Electric este disponibil in sase culori: Rafale Grey, Schist Grey, Midnight Blue, Flame Red, Dymond Black si Glacier White. Pentru o nota mai personala, poate avea si un finisaj in doua tonuri, avand acoperisul, montantii si - in functie de finisajul ales - protectia oglinzii laterale in: Schist Grey, Diamond Black, Glacier White sau Warm Titanium. 

    Vizualizari: 654
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »