rss

Renault deschide comenzile pentru editia limitata Megane RS Ultime

  1. 01/04/2023
    Vezi toate fotografiile (9)

    Editia limitata Megane RS Ultime este disponibila pentru comanda in intreaga retea de agenti Renault incepand din 15 martie 2023. Preturile pornesc de la 42,350 €, TVA inclus, iar livrarile catre clienti vor debuta  spre finalul anului 2023.
    Un design unic si un caracter sportiv
    Megane RS Ultime propune un design surprinzator si inovativ prin atentia sporita la detalii,  incluzand linii distinctive si accente de culoare neagra care ii subliniaza caracterul sportiv: striping-urile au o grafica speciala vopsita in negru mat si se regasesc pe plafon si capota (cu exceptia versiunilor cu trapa optionala), bara de protectie spate, portiere si aripi. Pentru o impresie dinamica sporita, acestea contrasteaza puternic cu cele 4 nuante exterioare pe care clientii le vor avea la dispozitie: Negru Star, Alb Pearl, Galben Sirius si Portocaliu Tonic.
    Caroseria incorporeaza aripi fata cu 60 mm mai late, aripi spate cu 45 mm mai late, orificii de aerisire laterale, faruri RS Vision, evacuare centrala, antena tip shark,  spoiler si difuzor spate. Detaliile negre fac din nou diferenta intrucat toate elementele exterioare sunt marcate corespunzator: logo-urile, manerele usilor, ramele ferestrelor, rotile (chiar si capacele piulitelor), bandourile aripilor, difuzorul spate si  lamela specifica monoposturilor din Formula 1 de pe bara fata vine cu un finisaj lucios si monograma Ultime. Cardul-cheie hands-free a lui Megane RS Ultime reflecta de asemenea pattern-ul diamantat de pe caroserie.
    Dotarile standard din interior includ scaune Recaro cu tapiterie Alcantara negru titan si volan sport imbracat in piele cu monograma RS brodata. Pragurile usilor sunt exclusive, iar fiecare model are propria sa placa metalica numerotata langa comenzile transmisiei, in partea de jos a consolei,  semnata de Laurent Hurgon.
    Un pachet complet
    Aceasta serie limitata dispune de un motor turbo cu 4 cilindri de 300 CP, 420 Nm, cu o cutie de viteze EDC (pentru Europa) si diferential mecanic Torsen, care propulseaza masina de la 0 la 100 km/h in doar 5,7 secunde. Este echipat cu anvelope semi-slicks Bridgestone Potenza S007 dezvoltate pentru Megane RS Trophy R, asociate cu jante Fuji Light de 19 inchi si frane Brembo dual-cast cu etriere rosii. Axa fata cu pivoti independenti, sasiul CUP coborat, opritoarele hidraulice de compresie si sistemul 4CONTROL cu 4 roti directoare ii confera o manevrabilitate ultra sportiva.
    Echipamentul standard de neegalat al unui Megane RS Ultime include multe dintre caracteristicile specifice Megane RS si Megane RS Trophy: ecranul de navigatie de 9,3 inchi cu sistem Hi-Fi Bose, cluster digital de 10 inchi, telemetrie de bord RS Monitor, Cruise control adaptiv si asistenta de manevra la 360°. Lista de optiuni se rezuma la un head-up display, trapa si o husa proiectata la comanda care ii va incanta pe fanii care au ales acest model de colectie prin excelenta. De asemenea, iluminatul RS Vision este la un nivel superior printr-un bloc optic in forma steagului de "finish" care inglobeaza farurile de ceata cu functie cornering, faza lunga si luminile de pozitie.

    Vizualizari: 981