rss

Renault confirma: va exista o masina de 3.000 de euro

  1. 15/06/2007
  2. Tags: Dacia, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)
    Grupul francez a confirmat ca doreste sa creeze un nou model de buget mult mai ieftin decat Dacia Logan, ce va fi vandut pe pietele emergente.

    Masina va fi destinata initial pietei din India si va aparea peste aproximativ trei ani.

    “Intr-adevar, ne gandim sa realizam o masina cu un pret mai competitiv decat cel al lui Logan, ce va fi destinata pietelor emergente”, a declarat un purtator de cuvant al celor de la Renault, citat de agentia Reuters.

    Ceea ce va deveni probabil una dintre cele mai ieftine masini din lume (nu uitati ca si concurenta de la Tata planuieste un automobil chiar mai putin pretuit, la doar 2.000 de euro) va fi dezvoltata si construita tot in aceasta tara, acolo unde francezii vor deschide un al treilea Technocentre (in care vor lucra aproximativ 1.000 de ingineri locali dedicati acestui proiect) si o noua fabrica, ce va deveni operationala in 2009.

    Nu s-au facut precizari vizavi de un posibil export al acestui model si in Europa, insa, in caz ca o vor face, ne-am bucura cel putin la fel de mult daca se vor gandi de doua ori inainte sa anunte pretul minim la care poate fi cumparata masina…
    Vizualizari: 779