rss

Renault Clio facelift - primele fotografii si video

  1. 05/02/2009
  2. Tags: Clio, Clio Facelift, Clio GT, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Constructorul francez a prezentat astazi primele informatii si fotografii oficiale cu versiunea restilizata a celei de-a treia generatie a hatchback-lui Clio, care va putea fi admirata la Salonul Auto de la Geneva.

    Oarecum surprinzator si ciudat deopotriva, fotografiile publicate de Renault infatiseaza versiunea GT a noului Clio, diferentele de design intre aceasta si varianta clasica urmand a le descoperi ulterior, probabil chiar inainte de debutul de la Geneva.

    Galerie foto aici

    Modificarile de design pe care le-au adus francezii fac ca noul Clio sa se alinieze noii filozofii de design ale carei linii au putut fi admirate in premiera pe noile Laguna si Megane.

    Renault Clio facelift se deosebeste clar de actualul model mai ales la partea frontala, unde a primit o grila a radiatorului de mari dimensiuni si niste blocuri optice care pastreaza din forma anterioara insa au primit si cateva retusuri angulare. Acestea care se prelungesc spre spoilerul fata foarte profilat, in timp ce la spate singurele noutati sunt stopurile si spoilerul care incoporeaza luminile de ceat si de mers in marsarier.

    Versiunea GT prezentata in imaginile de fata se mai caracterizeaza printr-o extensie a spoilerului frontal, un sistem de evacuare cu doua tevi de esapament, oglinzi exterioare din aluminiu si o nuanta de albastru special creata pentru acest model - Malta Blue, in timp ce la interior se remarca volanul cu punct de reper vertical, pedalierul din aluminiu si scaunele sport pe care este inscriptionat logo-ul GT.

    Versiunea restilizata a lui Clio este primul model care beneficiaza de un display color integrat in plansa de bord, pe care sunt afisate informatiile furnizate de sistemul de navigatie TomTom, care va costa sub 500 de euro.

     

     

    Vizualizari: 1349
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »