rss

Renault a prezentat Clio F1 Team R27

  1. 26/01/2007
  2. Tags: Renault Clio F1 Team R27, Renault Sport Technologies
    Vezi toate fotografiile (2)
    Amsterdam a gazduit lansarea noului monopost de Formula 1 Renault. Drept “victima colaterala” a fost prezentat si Clio F1 Team R27, spre marea bucurie a fanilor.

    Purtand marca Renault Sport Technologies, Clio R27 se anunta a fi un cocktail exploziv. Printre schimbarile foarte evidente se numara franele mai performante (dotate cu etriere vopsite in rosu), jantele din aliaj botezate “BeBop” si suspensia coborata, pentru un comportament dinamic superior.

    De asemenea, pentru a fi evident ca n-ai de-a face cu un 1.5 dCi absolut domestic, caroseria a fost vopsita intr-o nuanta speciala, botezata “Galben Sirius”, fiind ornata si cu o serie de sticker-e tematice (Renault F1 Team, respectiv World Champion).

    La interior si-au facut aparitia scaunele Recaro (tip scoica), impreuna cu o placheta stantata cu inscriptia F1.

    Cu toate ca acest model este binevenit, completand gama sportiva a constructorului francez (alaturi de Megane F1 R26), un model cu adevarat sportiv, deocamdata, lipseste. Prima data, publicul larg va putea admira aceasta mica “racheta” cu ocazia Salonului International de la Geneva (in martie), vanzarile urmand sa debuteze la putina vreme dupa salon.
    Vizualizari: 1430