rss

Record pentru Bogdan Stanoiev

  1. 12/05/2008
  2. Tags: Hatigan, Junior wrc, Transilvania motorsport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Echipajul Bogdan Stanoiev/Dan Hatigan se va alinia la startul celei de-a sasea etape a mondialului de raliuri, Raliul Italiei, care se va desfasura intre 16 si 18 mai in Sardinia. La cei 23 de ani ai sai, Bogdan Stanoiev este cel mai tanar pilot roman care participa in WRC, cel putin in istoria moderna a acestui sport.

    Bogdan Stanoiev se va inscrie in Sardinia la grupa A6, la volanul unui Citroen C2R2 furnizat de Transilvania MotorSport cu care alearga si in Campionatul National de Raliuri.

    Runda din Sardinia va reprezenta numai prima participare in WRC in 2008, programul tanarului timisorean prevazand alte doua aparitii, care sa pregateasca stagiunea 2009, in care Stanoiev va avea un program complet in cadrul Junior WRC.

    Celelalte doua etape de WRC la care va participa echipajul vor fi stabilite in functie de programul Transilvania MotorSport, care asigura materialul de concurs si asistenta in 2008 si 2009 si pentru tanarul pilot italian Franceso Fanari, care alearga in Junior WRC tot cu un Citroen C2R2, precum si, bineinteles, de programul Napoca Rally Team.

    “Suntem foarte bucurosi pentru aceasta sansa. Evident, fiind vorba de debutul nostru, ne-am propus sa acumulam experienta si saluam pulsul competitorilor care participa la rundele din WRC”, a declarat Stanoiev.

    Vizualizari: 1149
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »