rss

Record de viteza pe soselele Angliei

  1. 02/09/2007
  2. Tags: Record de viteza
    Vezi toate fotografiile (1)
    In mod normal, nu ar trebui sa ne intereseze in mod deosebit de dificultatile pe care le au politistii britanici cu unii participanti la trafic, pentru simplul motiv ca avem si noi destui “baieti” in permanenta grabiti.

    Timothy Brady insa este un caz cu totul special…

    Omul tocmai a reusit sa doboare recordul de viteza inregistrata vreodata pe vreun aparat radar din Insula, fiind prins “zburand” cu 277 km/h la volanul unui Porsche 911 Turbo.

    “Temerarul” in varsta de 33 de ani calatorea pe autostrada A420 de langa Oxfordshire cu 161 km/h peste viteza maxima admisa si cu 25 km/h peste precedentul record, isprava a lui Jason McAllister si al sau BMW M3.

    Brady nu a putut fi oprit cu una cu doua, politia locala reusind sa puna mana pe el doar dupa ce au organizat o blocada pe autostrada; ca urmare, fapta savarsita de englez s-a agravat simtitor si, pe langa suspendarea imediata a permisului de conducere, el risca o condamnare la inchisoare pentru doi ani.

    Iar asta nu e tot: se pare ca masina nu era nici macar a lui, ea apartinand firmei unde Brady era angajat pe postul de sofer. Asadar, el poate fi acuzat inclusiv pentru furt, dar omul ar avea o "scuza": prietenii il descris drept “un tip ahtiat dupa masini, care traieste pentru emisiuni de profil gen Top Gear”.

    Asadar, televizorul dauneaza grav libertatii…
    Vizualizari: 1055
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »