rss

Range Rover va lansa o versiune Evoque de 300 CP

  1. 10/10/2011
  2. Tags: evoque, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Range Rover pregateste o versiune extrema a modelului Evoque. Aceasta va fi pusa in miscare de un motor de 2,0 litri turbo, care dezvolta 300 Cai Putere.

    Pentru a duce mai departe succesul inregistrat, noul Range Rover Evoque va fi oferit pe piata cu o versiune de performanta, care sa impresioneze pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Britanicii vor ascunde sub capota crossoverului o versiune modificata a propulsorului pe benzina turbo de 2,0 litri, de provenienta Ford.

    In urma imbunatatirilor aduse de inginerii Land Rover, unitatea ofera nici mai mult, nici mai putin de 300 Cai Putere. Desi momentan se afla in faza de testare, primele rezultate au fost imbucuratoare, ceea ce inseamna ca momentul debutului pe piata nu este foarte departe.

    In oferta curenta, cea mai potenta versiune a modelului Range Rover Evoque este propulsata de o unitate pe benzina de 2,0 litri, care produce 240 Cai Putere. Echipat cu acest motor, autoturismul realizeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in doar 7,1 secunde.

    Primul model din istoria Land Rover disponibil si cu tractiune pe doua roti poate fi achizitionat la un pret de pornire de 35.824 euro, TVA inclus, pe piata din Romania. Cea mai scumpa versiune costa 53.816 euro, inclusiv TVA.

    Vizualizari: 2452