rss

Range Rover TDV8 de la Arden

  1. 13/06/2007
  2. Tags: Arden, Range Rover, Range rover tdv8
    Vezi toate fotografiile (2)
    Intr-o tara precum Germania, unui tuner de Mercedes, BMW si Audi ii este foarte greu sa supravietuiasca la nivel inalt, mai ales daca nu lanseaza la intervale regulate de timp creatii absolut senzationale si… extrem de costisitoare.

    De aceea, unii se apuca sa gadile “straine”, asa cum sunt si cei de la Arden, experti in modificarea masinilor Land Rover si Jaguar.

    Ultimul model “atacat” de mainile dibace ale celor din Krefeld este Range Rover TDV8, nemtii pripunand un program complet de tuning atat pentru modelul clasic, cat si pentru versiunea Sport.

    Bineinteles, in prim plan se afla motorul turbodiesel de 3,6 litri care, cu ajutorul unui nou management, dezvolta mai multi cai si mai mult moment maxim, are o curba de cuplu imbunatatita la turatii medii si consuma mai putin.

    Sunt asadar 315 CP (+43 CP) si 700 Nm (+60 Nm), anuntati de o prezenta rutiera extrem de amenintatoare multumita unui spoiler frontal cu design nou, pragurilor joase, jantelor de mari dimensiuni si a nu mai putin de patru guri de evacuare pentru gazele arse de propulsor. Move over…
    Vizualizari: 1097