rss

Range Rover Sport, by Kahn & Cosworth

  1. 09/07/2008
  2. Tags: Cosworth, Project kahn, Range rover sport
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cu ceva vreme in urma, auto.ro va informa ca tunerul britanic Project Kahn si specialistul in motoare Cosworth vor pune la punct un parteneriat pentru dezvoltarea unui pachet special dedicat clientilor lui Range Rover Sport.

    Ei bine, acestea sunt primele fotografii ale masinii, care a primit numele Kahn Cosworth Sport 300 si un V8 diesel pe masura celor mai puternici adversari.

    Pe dinafara, masina arata ca oricare alt produs Project Kahnjante din aliaj exagerat de mari (22 inch, in acest caz), plus spoilere, praguri si bosaje custom –, insa pe dedesubt magia lui Cosworth aproape ca a facut din ea un model sport: motorul are 300 CP in loc de 268, iar acceleratia 0-100 km/h dureaza numai 8 secunde (cu 0,6 secunde mai rapid decat modelul de serie).

    Pentru ca atingerea vitezei maxime de 217 km/h sa nu puna prea mari probleme, britanicii au umblat si pe la suspensii, insa un asemenea Range Rover nu e un chilipir: pe langa banii cheltuiti pe masina, un client trebuie sa mai pregateasca inca vreo 25.000 de euro aferenti kit-ului.
    Vizualizari: 1176