rss

Range Rover Sport, Arden style

  1. 10/06/2008
  2. Tags: Arden, Range rover sport
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aparitia lui BMW X6 a cam dat peste cap ierarhiile din sectorul SUV-urilor sport, astfel incat liderii ei – Porsche Cayenne, Range Rover Sport, chiar si BMW X5 – s-au trezit in ipostaza de a lua o pauza intr-un colt de umbra.

    Din fericire, exista o groaza de tuneri gata sa ii reaseze pe harta, asa cum este, de exemplu, Arden – cel care s-au ocupat putin de varul ateltic al lui Range Rover.

    Nemtii stiu ca sarmul nu valoreaza doi bani cand trebuie sa te bati cu armate de sute de cai putere, asa ca au aruncat la gunoi ifosele britanicului si au dat cartile pe fata: spoilerul fata este mai lat cu 6 cm decat cel de serie, grila de radiator este confectionata din otel inoxidabil, bosajele au fost bine umflate pentru o intimidare maxima, iar jantele au 22 de inch in standard si 23 de inch la cerere.

    Cu o asemenea armura, mai era nevoie doar de un cal puternic care sa o sustina. Ei bine, Arden o sustine cu 520 CP, obtinuti dintr-un motor V8 turbo de 4,5 litri.

    Cuplul atinge respectabila valoare de 701 Nm, astfel incat n-are nici o problema in a catapulta masina pana la 100 km/h in numai 6,5 secunde si a-i imprima o viteza maxima de peste 240 km/h. La naiba cu Greenpeace...
    Vizualizari: 1114