rss

Raliului Sibiului: 45 de piloti inscrisi in cursa

  1. 30/06/2011
  2. Tags: Raliu, Sibiu
    Vezi toate fotografiile (1)

    La competitia Raliul Sibiului de anul acesta se vor intrece 45 de piloti, pe cei 119,6 kilometri de probe speciale. Aceasta editie este primul raliu mixt, cu speciale pe macadam si asfalt, din Romania.
     
    Dupa etapele pe asfalt din competitia interna, Raliul Sibiului deschide seria curselor pe macadam din Romania. Pe lista de start pentru editia din acest an, programata in perioada 7 – 9 iulie, sunt 45 de piloti, dintre care unul concureaza in Campionatul National de Rally Sprint.

    In acest an, aproximativ 20% din suprafata probelor speciale este asfalt, restul fiind macadam. Principala noutate o reprezinta o speciala complet noua, pe asfalt, care se va desfasura vineri, in prima zi a raliului, pe noapte.

    Raliul Sibiului va incepe joi, 7 iulie, cu startul festiv din Piata Mare a orasului Sibiu. Vineri, 8 iulie, sunt programate 5 probe speciale, incepand cu ora 16:30, iar sambata 9 iulie, incepand cu ora 10:00, celelalte 6 probe. Festivitatea de premiere este programata la ora 21:30 la Sala Sporturilor Transilvania.

    Raliul Sibiului 2011 este etapa a cincea in Campionatul National de Raliuri Dunlop si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

    Vizualizari: 1993