rss

Ralf Schumacher, dorit in DTM

  1. 17/01/2008
  2. Tags: Haug, Sport auto
    Vezi toate fotografiile (1)
    Boss-ul Mercedes DTM, Norbert Haug, nu se grabeste deloc sa definitiveze noua linie de piloti, ba chiar il asteapta pe Ralf Schumacher sa se decida daca vrea sa intre sau nu in DTM.

    Dupa testul efectuat de Ralf zilele trecute pe circuitul de la Estoril cu un Mercedes C Class, Haug a declarat ca "Nu vreau sa trezesc sperante mari. Testeaza si atat, pana acum nimic altceva nu s-a discutat. Daca va hotari ceva in urma testelor, ceea ce se poate spune si despre noi, atunci va fi timpul pentru discutii".

    Norbert Haug a negat insa ca Mercedes este in cautarea unui fost pilot din Formula 1 care sa-l inlocuiasca pe Mika Hakkinen, retras din activitate la finele sezonului trecut. "Campionatul nostru este destul de puternic, nu-i nevoie sa angajam piloti doar pentru numele lor. Il cunosc pe Ralf de cand participa in Formula 3 si de mult spune ca vrea sa DTM-ul. Am spus ca trebuie sa astepte pana cand contractele din F1 ii vor permite, iar aceasta este prima ocazie", a mai spus Haug.

    Si uite ca, tocmai cand multi se gandeau ca mezinul familiei Schumacher va fi aruncat din lumea motorsportului, compatriotii sai ii intind o mana de ajutor. Ramane insa de vazut ce se va intampla, intru-cat Mercedes a mai testat alti doi piloti, Christian Klien - venit tot din F1 - si Maro Engel  - din F3.
    Vizualizari: 863