rss

Raikkonen, inca dornic sa castige in Formula 1

  1. 17/01/2009
  2. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Kimi raikkonen
    Vezi toate fotografiile (2)

    Kimi Raikkonen declara ca este mai dornic ca niciodata sa obtina un nou succes in Formula 1, data fiind dezamagirea din sezonul trecut.

    ”N-as fi aici daca n-as fi cu adevarat motivat. Chiar daca anul trecut n-a fost tocmai ce ne doream, asta nu inseamna ca nu-mi mai place Formula 1. O iubesc. Am o echipa exceptionala in spate care face ca totul sa fie cat mai usor posibil. Ma aflu intr-o pozitie foarte buna acum, avand in vedere ca negociez contractul  pentru 2009 si 2010. Apoi voi vedea cum ma simt, cum evolueaza campionatul, dupa care ma voi hotari si pentru viitor."

    “Am facut si eu greseli, a facut si echipa din anumite puncte de vedere, dar asta este racing-ul”, a mai spus Kimi despre sezonul trecut. “Toata lumea greseste, dar suntem impreuna la bine si la rau. Cateodata norocul joaca un rol foarte important, dar in acelasi timp norocul ti-l faci si singur; cateodata te insoteste, alteori este impotriva ta. Depinde de mine si de baietii din echipa sa scoatem ce e mai bun din noi.”

    Raikkonen a insistat asupra faptului ca a lasat sezonul trecut in urma si este hotarat sa lupte din greu pentru a-si racastiga coroana in acest an. “Vom incerca sa dam ce e mai bun si sa revenim pe podium. Dupa cum am mai spus e inca foarte devreme, dar speram sa mearga totul dupa cum ne-am propus”.

     

    Vizualizari: 929