rss

Raikkonen este prieten la catarama cu Axl Rose

  1. 26/02/2009
  2. Tags: Axl Rose, F1, Formula 1, Kimi raikkonen
    Vezi toate fotografiile (1)


    In peripetiile sale in "lumea lui Bahus", Kimi Raikkonen are insotitori de seama, prieteni de nadejde pe care se poate baza la greu. De exemplu, stie ca oricare dintre amicii sai de "bauta" ar sari in apa ca sa-l salveze cand picioarele tremurande il "conduc" involuntar dincolo de marginea iaht-ului. Sau are cine sa il care in camera de hotel daca, sleit de puteri, s-ar prabusi de pe scuter in urma drumurilor mult prea dese intre circuit si hotel, adica antrenamente si... pahar.

    Dar una dintre marile bucurii ale finlandezului este data de faptul ca nu mai este nevoit sa arunce cu "banii in lautari" la fiecare petrecere. Si asta pentru ca fostul Campion Mondial este prieten la catarama cu Axl Rose, vocalul si promotorul formatiei rock Guns N' Roses, un cantaret dintr-o specie pe cale de disparitie, care stie sa cante si live.

    "Nu stiu cum s-a intamplat, dar ne cunoastem destul de bine. Am iesit impreuna de mai multe ori, prima data s-a intamplat cu multi ani in urma. Chiar m-a vizitat in Finlanda", a explicat pilotul Ferrari relatia sa cu starul american.

    Prietenia dintre cei doi dateaza de pe vremea cand Kimi Raikkonen activa pentru McLaren Mercedes. In semn de respect pentru prietenia lor, Rose, in varsta de 47 de ani, i-a multumit lui Kimi pe coperta ultimului album Guns N' Roses, Chinese Democracy.
    Vizualizari: 1001