rss

Raid off-road la aniversarea a 50 de ani de la lansarea IMS 57

  1. 23/07/2007
  2. Tags: Aro m461 c, M461, M59
    Vezi toate fotografiile (1)
    ARO M461 Club Romania, sectie a RETROMOBIL CLUB ROMANIA, a organizat a VI-a editie e raidului off road “Cu zimbrul prin Carpati”. Editia din acest an a raidului a inregistrat un record de participare, la start aflandu-se 26 echipaje.

    Concurentii au venit din Bucuresti, Targoviste, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Campulung, Eforie Nord si Orsova. Alaturi de automobilele autohtone M59, M461 si ARO M461 C a participat si o alta legenda 4x4, Willys (1944).
     
    Traseul primei zile a inceput la Gara Sinaia si a continuat spre Cabana Cuibul Dorului, Lacul Bolboci punctul final fiind Pestera. In ziua a doua a raidului echipajele participante s-au reunit in Pucioasa, traseul parcurgand Vulcana, Valea Alba, punctul final fiind Campulung unde in cadrul festivitatilor prilejuite de zilele orasului a fost aniversata implinirea a cinci decenii de la lansarea primului automobil romanesc de teren, IMS 57.
     
    Andrei Calin, primarul orasului Campulung, a acordat RETROMOBIL CLUB ROMANIA diploma de excelenta pentru promovarea imaginii automobilelor de teren romanesti produse la Campulung, prin evenimentele organizate ARO M461 CLUB ROMANIA mentinand vie legenda “Zimbrului din Carpati”, asa cum au fost supranumite automobilele ARO.

    Sursa: Automobilia
    Vizualizari: 1302