rss

Proton a lansat noul Persona

  1. 17/08/2007
  2. Tags: Persona, Proton
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cel mai mare fabricant auto din Malaezia a lansat cel de-a lcincilea model al gamei sael, Persona, ce se va alatura unei liniii compuse pana acum din Waja, Gen.2 Savvy si Satria Neo.

    Interesul depus de clientii locali a fost unul considerabil, 2.200 depunandu-si ofertele ferme inainte de lansarea masinii, in timp ce 350 dintre ei au primit-o chiar in ziua lansarii, inainte macar sa o vada pe viu.

    Persona a fost dezvoltat, conform declaratiilor oficialilor asiatici, conform angajamentului i-CARE, conform caruia malaezienii isi iau obligatia de a imbunatati toate aspectele legate de constructia masinilor, de la design si stilizare pana la productie, vanzari si servicii post-vanzari.

     “Este un gir al promisiunii , care se traduce printr-un angajament privior la calitate, luat fata de toti clientii Proton”, a declarat si Mr. Azlan, presedintele Proton Holding Berhad.

    Noul sedan cu patru usi va fi motorizat deocamdata de un singur motor Campro de 1,6 litri, urmand a pune la dispozitie cinci versiuni de echipare: base-line cu cutie de viteze manuala sau automata, medium-line cu aceleasi doua transmisii si high-line, disponibila numai cu cea automata.

    Pretul unui Persona este foarte competitiv, cei 9.500 - 11.500 euro ce se cer a fi platiti facand-o una dintre cele mai ieftine masini din segment.
    Vizualizari: 1044