rss

Proprietarii Kia voteaza Niro EV in topul studiului „J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership”

  1. 23/04/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia Niro EV a fost votat pe primul loc in categoria automobilelor de volum (non-premium) in cadrul studiului privind experienta detinerii automobilelor electrice „J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership Study”. Aceasta victorie marcheaza al doilea an consecutiv in care proprietarii Kia au evaluat Niro EV (e-Niro in Europa) drept cel mai bun automobil electric (EV) de pe piata auto de volum. Pentru a determina gradul de satisfactie al proprietarilor si probabilitatea de revanzare, J.D. Power a chestionat peste 8.000 de proprietari de automobile electrice din SUA cu privire la factori cruciali, inclusiv costul de detinere, autonomia bateriei, serviciile oferite, stilul si placerea de a conduce.
    Kia Niro a jucat un rol esential in calatoria catre electrificare a marcii Kia, creand o tranzitie usoara catre o mobilitate sustenabila, prin alegerea sistemelor de propulsie cu emisii scazute si zero. Niro EV este cea mai bine vanduta versiune dintre cele trei ale modelului si a castigat o importanta tot mai mare in gama Kia de la lansarea sa in 2017.
    „Kia se angajeaza sa ofere o gama diversificata de automobile cu servicii avantajoase care ofera proprietarilor o experienta excelenta”, a declarat Sean Yoon, presedinte si CEO, Kia America de Nord si Kia America. „Titlurile consecutive in Studiul „EVX Ownership” intaresc leadership-ul Kia, pe masura ce marca se pregateste sa introduca automobile electrice suplimentare pentru pasageri, SUV-uri si MPV-uri in mai multe segmente auto pana in 2027. Noul EV6 s-a alaturat modelului Niro in gama Kia complet electrica, ajutand marca sa atinga vanzari record in februarie.”
    Kia Niro ofera solutia ideala pentru soferii atrasi de condusul fara emisii care nu doresc sa faca compromisuri in ceea ce priveste spatiul, stilul si autonomia. Cu o autonomie de 454 de kilometri, spatiu interior functional si cuplu instant de 395 Nm, Niro EV este automobilul perfect pentru a incuraja oamenii sa treaca la mobilitatea electrica.
    „Automobilele electrice devin o parte din ce in ce mai importanta a peisajului auto. Odata cu primirea de catre Niro EV, pentru al doilea an consecutiv, a premiului pentru cea mai mare satisfactie oferita proprietarilor in segmentul de automobile electrice de pe piata de masa, Kia si-a demonstrat capacitatea de a depasi asteptarile proprietarilor de automobile electrice”, a declarat Brent Gruber, director senior, Global Automotive la JD Power. .
    Kia a anuntat recent ca un model Niro complet nou va fi lansat in 2022, bazandu-se pe caracteristicile care fac modelul actual atat de popular, dar oferind in acelasi timp un stil reimprospatat si caracteristici tehnologice avansate.

    Vizualizari: 590
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »