rss

Proiect spectaculos de motociclete BMW R 18 custom din Canada

  1. 07/05/2022
    Vezi toate fotografiile (4)

    BMW Motorrad Canada a dezvaluit rezultatele primului sau proiect de personalizare a motocicletelor. Compania a colaborat cu trei constructori din Canada si le-a oferit fiecaruia cate un BMW R 18 nou pe care sa-si arate maiestria.
    Echipele selectate au fost Jay Donovan din Victoria (British Columbia), Konquer Motorcycles din Kelowna (British Columbia) si Augment Motorworks din Toronto (Ontario).
    Acestia si-au dezvaluit motocicletele in fata BMW Motorrad Canada, precum si a lui Roland Stocker, director de proiect BMW Motorrad pentru modelele Heritage. "Aceste proiecte arata cat de important este sa cream motociclete care sa inspire creativitatea si sa actioneze ca o baza buna atat pentru proprietari, cat si pentru constructori", a declarat Roland Stocker.
    Stocker, care a fost foarte implicat in dezvoltarea R 18, a calatorit in Canada pentru dezvaluire. Nu a fost impresionat doar de motocicletele finalizate, ci si de echipele implicate in proiect. "Viziunea, maiestria si calitatea muncii au fost foarte impresionante, mai ales avand in vedere cat de tineri sunt unii dintre constructori", a adaugat Stocker. "Am fost foarte multumit de rezultat."
    Datorita designului sau clasic si proportiilor extravagante, R 18 serveste drept baza ideala pentru activitatea de personalizare. Piesa centrala a R 18 este motorul sau "Big Boxer", cu doi cilindri, de 1.802 cmc - cel mai puternic motor boxer in doi cilindri folosit vreodata intr-o motocicleta de productie.
    "Am vrut sa demonstram potentialul R 18 si am conceput un proiect pentru a face exact aceasta", a declarat Johann von Balluseck, directorul BMW Motorrad Canada. "Am ales constructori care ar aborda acest proiect in moduri diferite, in dorinta ca ne vor oferi trei stiluri foarte diferite - si exact asta am primit."
    Singurele cerinte pentru constructii au fost ca motocicletele personalizate sa ramana operationale si omologate pentru sosele. In aceasta vara, cele trei motociclete vor fi incluse intr-un turneu national la dealeri, vizitand locatii din toata Canada.
    Jay Donovan - R 18 Future Cafe
    R 18 Future Cafe este un studiu in fabricarea metalelor realizat de constructorul artizanal de motociclete Jay Donovan. Designul lui Donovan a inceput cu dorinta de a redirectiona evacuarea in sus, peste chiulasa, direct in spate, terminand sub scaun. Un rezervor complet reproiectat, sectiunea superioara din aluminiu simplu, lustruit, si aripile fata si spate taiate, in negru contrastant, confera un aspect lung si elegant,
    Augment Motorworks - R 18 Tattooed Chopper
    Nick Acosta de la Augment Motorworks a aplicat stilul de chopper american clasic pe marele boxer german, pe care l-a poreclit "El Boxeador". Finisajul fin, cu tematica de tatuaje, combinat cu sissy bar (suport pentru pasager), un suport pentru far sculptat manual, ghidon larg, esapament cocktail shaker si un scaun personalizat transforma motocicleta intr-un clasic instantaneu cu accente delicate.
    Konquer Motorcycles - R 18 Diamond Custom
    Rob Thiessen si echipa sa de la Konquer Motorcycles au luat R 18 si au creat un dragster personalizat din fabrica. Finisajul Bronze metalizat si desenele fine, aripile fata si spate modificate, scaunul personalizat si un motiv de romb omniprezent creeaza un aspect coborat s lung, personalizat din fabrica. In plus, logo-urile BMW vopsite auriu si o evacuare reglabila electronic ajuta la completarea noului aspect.
    Disclaimer
    Vehiculele prezentate pot fi modificate si echipate cu accesorii de la terti si/sau piese de proprietate care nu sunt fabricate, distribuite sau testate de BMW. BMW nu isi asuma raspunderea pentru modificari (inclusiv montarea, caracteristicile si utilizarea accesoriilor prezentate). NOTA: Modificarea vehiculelor de serie (inclusiv montarea si utilizarea pieselor de la terti si produse proprii) poate afecta caracteristicile de condus! Condusul vehiculelor noastre in stare modificata este pe raspunderea dumneavoastra.

    Vizualizari: 771