rss

Programul Lexus F-Sport se extinde

  1. 12/02/2009
  2. Tags: F-Sport, Gs, IS, Lexus, Toyota
    Vezi toate fotografiile (11)

    Modelele marcii de lux Toyota sunt recunoscute pentru confortul si serenitatea cu care ii rasfata pe cei care ajung sa le conduca, insa Lexus doreste sa atraga si simpatia posesorilor de limuzine sportive.

    Ca urmare, la Salonul Auto de la Chicago, japonezii au anuntat o extindere a programului de accesorizare F-Sport, de care vor beneficia in viitor clientii lui GS, IS AWD si inca nelansatul IS C.

    Asa cum ii spune si numele, F-Sport se concentreaza pe sporirea performantelor dinamice, rezolvand inca din fabrica probleme de care, in mod normal, te-ai plange la un tuner.

    Jantele de 18 sau 19 inch, sistemul de franare cu etrieri cu sase pistonase in fata si patru in spate, amortizoarele Bilstein, arcurile mai scurte si mai rigide, diferitele tipuri de bare anti-ruliu sau ambreiajul sport sunt doar cateva dintre dotarile cu tenta "basic" puse la dispozitie, cei mai pretentiosi putand alege inclusiv delicatese de genul capacului de motor din fibra de carbon sau covoraselor personalizate. Misto...

    Vizualizari: 1243