rss

Profituri record pentru Audi

  1. 13/03/2008
  2. Tags: Audi A1, Profit record
    Vezi toate fotografiile (1)
    Anul trecut a fost unul extrem de bun pentru compania din Ingolstadt, aceasta inregistrand la finalul sau un profit de 4,48 miliarde de $. A fost cel de-al 13-lea an consecutiv de recorduri in acest sens, seria de modele noi si tehnologiile avansate implementate pe acestea ajutand firma sa depaseasca la capitolul profitabilitate rivalii Mercedes si BMW.

    Succesul trebuie insa mentinut si Audi nu se culca pe o ureche, pregatindu-se deja sa implementeze o noua strategie prin care sa-si suplimenteze nomenclatorul de produse cu inca 15 modele in urmatorii 10 ani (de la 25 azi la 40), mare parte din noii veniti primind misiunea de a dubla vanzarile de pe cele mai importante piete ale lumii – SUA si China.

    In acest sens, ele vor marsa cu precadere pe ideea eficientei, urmand a-si impresiona clientela cu un consum redus de combustibil si cu mase proprii reduse, solutii care ii vor ajuta pe germani, totodata, sa mentina un nivel de preuri rezonabil.

    Un bun exemplu in acest sens va fi noul A1, o masina mai mica decat A3 derivata din conceptul Metroproject pe care Audi l-a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai de anul trecut.
    Vizualizari: 939