rss

Profil mai clar, caracter autentic: noile modele MINI Edition

  1. 05/03/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toate modelele vor fi lansate impreuna in martie 2022: Resolute Edition pentru MINI Hatch 3 usi si 5 usi si MINI Cabriolet, Untold Edition pentru MINI Clubman si Untamed Edition pentru MINI Countryman. Designul exclusiv si caracteristicile de echipare ofera o charisma inconfundabila.
    MINI ridica placerea de a conduce, designul expresiv, calitatea premium si stilul individual la un nou nivel prin noile editii speciale pentru primavara anului 2022. MINI are o traditie speciala in lansarea unor traditii speciale care completeaza optiunile de personalizare fara rival in segment si asigura un nivel individualizare fara rival. Pentru prima data, toate modelele actuale ale producatorului britanic de masini premium vor fi lansate in acelasi timp intr-o editie speciala specifica. Din martie 2022, MINI Hatch 3 usi, MINI Hatch 5 usi si MINI Cabriolet vor fi lansate ca Resolute Edition. Aceasta editie este disponibila si pentru MINI Cooper SE. MINI Clubman Untold Edition si MINI Countryman Untamed Edition vor fi lansate in paralel.
    Aceste editii speciale pot fi comandate si in Romania, cu un pachet de optiuni bogat si elemente de individualizare multiple.  Resolute Edition este dispomibil de la 4444 Euro cu TVA, in functie de motorizare si model, Untamed Edition de la 4343 Euro cu TVA, in timp ce Untold Edition disponibl de la 3131 Euro cu TVA.
    Editiile speciale au personalitati autentice, fiecare avand un caracter distinctiv aparte. Designul exclusiv si precis coordonat si caracteristicile de echipare subliniaza elementele caracteristice ale fiecarui model. Resolute Edition evidentiaza in mod clar individualitatea, stilul traditional, increderea in sine a originalului in segmentul premium al acestei clase de automobile.
    Calitatile versatile ale MINI Clubman, in combinatie cu designul sau elegant si conceptul unic de caroserie, sunt evidentiate in mod deosebit de intens de Untold Edition. Ca Untamed Edition, MINI Countryman isi consolideaza profilul de partener perfect pentru a evada spontan in aventuri dincolo de granitele orasului. Fiecare editie speciala are propriile caracteristici specifice modelului, cu finisaje deosebit de atractive pentru culoarea caroseriei si jante din aliaj, design interior de inalta calitate si elemente decorative exclusive pentru exterior si interior.
    In plus, clientii pot configura noile automobile editie MINI si pentru a se potrivi nevoilor si cerintelor lor personale. Caracteristicile de echipare pot fi combinate, de exemplu, cu pachetele Comfort, Driver Assistance si Connected specifice modelului. Optiuni individuale precum transmisia sport Steptronic, sasiul adaptiv, sistemul de difuzoare Harman Kardon HiFi sau acoperisul panoramic din sticla sunt de asemenea disponibile.
    MINI Resolute Edition: bucurie pura la volan, charisma inegalabila
    In calitate de original al segmentului premium al clasei mici, MINI combina o propulsie fascinanta cu o imagine distincta si inedita,. Acesta este motivul pentru care MINI se bucura de o pozitie unica intr-un segment competitiv. MINI Hatch 3 usi, cu conceptul sau clasic de caroserie, dar si MINI Hatch 5 usi, cu functionalitatea sa extinsa, reprezinta mobilitatea urbana orientata spre experienta in secolul XXI. MINI Cooper SE combina stilul originalului cu placerea de a conduce fara emisii la nivel local. in plus, MINI Cabriolet completeaza imaginea inconfundabila a marcii cu o prezenta fresh, extravaganta si plina de tinerete.
    Resolute Edition este disponibila pentru MINI Cooper 3 usi, MINI Cooper S 3 usi, MINI Cooper 5 usi si MINI Cooper S 5 usi. Este disponibil si impreuna cu modelul electric MINI Cooper SE. Clientii se pot bucura de placerea condusului unui in MINI Cooper Cabriolet si MINI Cooper S Cabriolet in stilul exclusiv Resolute Edition.
    Caracteristici de design si combinatii de culori atragatoare
    Designul exclusiv si echiparea Resolute Edition consolideaza caracteristicile distinctive ale modelelor MINI si le combina cu accentuari de design moderne, de inalta calitate. Caracteristicile de design exterior includ atat o schema de culori in stil traditional, cat si elemente necromate, eliminarea cromului reprezentand o alta contributie la dezvoltarea durabila.
    Varianta Rebel Green semnaleaza sportivitate pura; anterior, aceasta a fost rezervata exclusiv sportivului de top MINI John Cooper Works. Este combinat cu un finisaj Pepper White al plafonului si capace Pepper White ale oglinzilor exterioare pentru MINI Hatch 3 usi si MINI Hatch 5 usi. La MINI Cabriolet Resolute Edition, soft topul moale actionat electric si capacele oglinzilor exterioare sunt finisate in negru.
    Caracteristicile de design emblematice sunt finisate in nuanta exclusiva Resolute Bronze. Acestea se regaseste pe contururile farurilor, grila radiatorului si stopuri, semnalizatoare laterale de pe aripile fata, manerele usilor si al hayonului si, la MINI Cooper S, pe prizele de aer din spoilerul fata si capacul rezervorului de combustibil. Logourile marcii si inscriptia modelului ofera un contrast atractiv, la fel cum face si cadrul interior al grilei radiatorului, ornamentul tevii de esapament a sistemului de evacuare si bara orizontala a grilei radiatorului de la MINI Cooper S - toate in Piano Black. MINI Hatch 3 usi si MINI Hatch 5 usi in Resolute Edition dispun si de o banda neagra de-a lungul marginii inferioare a geamurilor.
    Atat benzile de capota, cat si panourile pragului prezinta un model de linii paralele cu un gradient de culoare intre nuante de auriu deschis si inchis, precum si inscriptia "RESOLUTE". Designul asimetric le ofera un aspect deosebit de inalta calitate si neconventional in stilul caracteristic MINI. Aspectul sportiv este completat de jante de 18 toli, din aliaj, cu design Pulse Spoke Black. MINI Cooper SE dispune de jante de 17 toli, din aliaj, cu design Electric Collection Spoke. Ca alternativa, pentru toate modelele sunt oferite jante de 17 toli, din aliaj, cu design Tentacle Spoke Black.
    Exclusivitatea interiorului este accentuata de scaunele sport din tesatura/piele Black Pearl/Light Checkered, care sunt combinate cu cotiere negre si role pentru genunchi. Aceasta schema de culori se armonizeaza perfect cu finisajul Rebel Green de exterior si cu caracteristicile de design exterior negru si auriu. De asemenea, varianta MINI Yours Leather Lounge este disponibila optional in Carbon Black, cu un motiv Union Jack perforat pe tetiere. Volanul sport din piele Nappa poarta o emblema editie pe bratul inferior, iar tapiteria acoperisului modelelor MINI Hatch 3 usi si MINI Hatch 5 usi este in antracit.
    Similar cu optiunile de scaune disponibile, suprafetele interioare create special pentru Resolute Edition subliniaza stilul premium al masinilor. Liniile paralele si uniform curbate intr-o nuanta deschisa de auriu formeaza un model elegant cu dungi pe fundalul negru al suprafetelor. in acelasi timp, ele preiau structura benzilor de capota. Caracteristicile specifice de design sunt puse in scena cu ajutorul pachetului de lumini, ale carui blocuri optice LED asigura o iluminare interioara tintita, precum si cu Ambient Light, care include si un inel gravat cu laser pentru instrumentul central, conducte de lumina in usi si habitaclu. precum si manere ale usilor si zone de intrare ale usilor iluminate. in plus, MINI Driving Modes fac parte din pachetul de echipare pentru Resolute Edition.
    Caracteristicile exclusive de design ale Resolute Edition alcatuiesc un pachet atent conceput pentru un stil exterior si interior premium. De asemenea, se leaga in mod deosebit de armonios cu limbajul de design clar si purist MINI.
    Cea mai recenta generatie a sistemului de operare MINI optimizeaza controlul rapid si intuitiv al functiilor automobilului, programului audio, comunicatiilor, navigatiei si aplicatiilor. Widgeturile live de pe afisajul tactil de 8,8 toli (22,35 cm) al instrumentului central sunt folosite pentru a activa elementul de meniu dorit, care poate fi selectat cu o miscare de glisare similara cu cea de pe un smartphone.
    MINI Untold Edition: discretie sportiva
    MINI Clubman este un fenomen exceptional in segmentul compact premium. Interpretarea sa moderna a conceptului clasic de shooting-brake combina traditia si discretia cu caracteristici progresive si orientate spre lifestyle. Conceptul unic al caroseriei cu patru usi, o linie deosebit de lunga a acoperisului si usile divizate din spate, formate din doua aripi cu deschidere laterala, confera MINI Clubman nu numai un aspect extravagant, ci si un grad ridicat de functionalitate. Interiorul sau ofera locuri pentru cinci persoane si un volum de depozitare generos, variabil, care poate fi extins de la 360 la pana la 1.250 de litri.
    Untold Edition subliniaza rolul MINI Clubman ca individualist elegant in clasa lui intr-o maniera exclusivista. Rafinamentul superior al designului sau este combinat cu un aspect sportiv puternic intr-un mod nou. Untold Edition este disponibila pentru cinci variante de model. Gama include MINI Cooper Clubman, MINI Cooper S Clubman, MINI Cooper D Clubman si MINI Cooper SD Clubman. in plus, sportivul MINI John Cooper Works Clubman de 225 kW/306 CP este disponibil si el ca Untold Edition.
    Dotari distinctive ale caroseriei, design interior elegant
    Aspectul inconfundabil al MINI Clubman este subliniat de caracteristicile specifice de design ale Untold Edition pentru a-i conferi o prezenta charismatica. Vopseaua metalizata Sage Green, disponibila pentru prima data la MINI Clubman, si designul distinctiv al spoilerului fata si difuzorului spate, inspirat de kitul aerodinamic John Cooper Works, ofera un aspect sportiv elegant. Contururile MINI emblematice de pe sectiunile inferioare ale caroseriei nu sunt negre, ca de obicei, ci, in premiera, intr-o nuanta inchisa de verde. Cele cinci benzi sport inguste, paralele, care trec central pe capota si pe plafon sunt tot caracteristici specifice ale Untold Edition. Semnalizatoarele laterale, fabricate printr-un proces de imprimare 3D de inalta calitate, au un model specific de dungi. Aceasta grafica exclusiva apare si in logo-ul proiectat din oglinzile exterioare si pe ornamentele pragurilor.
    Jantele de 18 toli, din aliaj, cu design Untold Spoke cu suprafete bicolore in combinatia Jet Black/Refined Brass, au fost dezvoltate si ele exclusiv pentru automobilele editie. Schema de culori, care se bazeaza pe alama rafinata, este folosita si pentru conturul grilei radiatorului si bara transversala a grilei la modelele MINI Cooper S Clubman, MINI Cooper SD Clubman si MINI John Cooper Works Clubman, precum si pentru inscriptia "Clubman" pe usile divizate din spate. Optional este disponibil un finisaj cu vopsea neagra pentru acoperis si capacele oglinzilor exterioare. Echiparea Piano Black de exterior - cu manere ale usilor, tevi de esapament, sigle MINI si inscriptie de model in negru - este o parte integranta a Untold Edition.
    Scaunele sport din versiunea exclusiva MINI Yours Leather Lounge Sage Green transfera caracterul exterior puternic in interiorul automobilelor editie. Cusaturile si vipustile de culoare deschisa, precum si insertiile textile in zonele superioare si exterioare ale spatarelor scaunelor creeaza un aspect deosebit de elegant al suprafetei scaunului. Alternativ, scaunele sport sunt disponibile si in varianta MINI Yours Leather Lounge Carbon Black. in cockpit, sunt combinate benzi de accent iluminate in Sage Green si suprafete interioare proiectate exclusiv, cu un model subtil in dungi si o schema coloristica verde. O alta accentuare vizuala eleganta o reprezinta contururile orificiilor de aer in Refined Brass. Bratul inferior al volanului sport imbracat in piele Nappa, precum si covorasele au o emblema Edition.
    MINI Clubman Untold Edition ofera si echipamente de inalta calitate, pe langa caracteristicile de design exclusive. Dincolo de echiparea standard a modelului compact premium, acesta include si faruri LED adaptive, pachetul MINI Excitement si MINI Driving Modes, precum si tapiteria antracit a plafonului si pachetul de lumini interioare.
    MINI Untamed Edition: gata pentru aventuri dincolo de limitele orasului
    Cel mai mare model din gama MINI este si cel mai versatil: MINI Countryman s-a impus in segmentul compact premium ca un polivalent deosebit de elegant. Patru usi, un hayon mare, cinci locuri si un interior extrem de variabil, cu un volum al portbagajului ce variaza intre 450 si 1.390 de litri, asigura un grad ridicat de versatilitate. Tractiunea integrala ALL4 optionala distribuie puterea dupa cum este nevoie, in orice conditii meteorologice si de drum. MINI Countryman gestioneaza traficul urban de zi cu zi la fel de sigur ca si excursiile care il duc pe teren neasfaltat.
    De asemenea, joaca un rol de pionierat pe drumul spre o mobilitate durabila. MINI Cooper SE Countryman ALL4 ofera placere de a conduce fara emisii la nivel local in traficul urban si nu numai, datorita propulsiei plug-in hybrid. Autonomia sa electrica, determinata in ciclul de testare WLTP, este de pana la 51 de kilometri.
    Caracterul exploratorului si aventurierului este subliniat si mai intens cu noua Untamed Edition pentru MINI Countryman. Designul exclusiv si caracteristicile de echipare ale automobilelor editie evidentiaza aspectul robust si potentialul off-road. Untamed Edition este disponibila pentru MINI Cooper Countryman, MINI Cooper S Countryman, MINI Cooper D Countryman si MINI Cooper SD Countryman, precum si pentru modelul plug-in hybrid MINI Cooper SE Countryman ALL4.
    Aspect robust, detalii exclusive
    Datorita designului sau exterior orientat in mod special catre versatilitatea robusta, MINI Countryman Untamed Edition te incurajeaza mai mult ca niciodata sa iesi in natura si sa explorezi in mod spontan drumuri si poteci complet noi. Nu numai vopseaua metalizata exclusiva Momentum Gray ii confera acestui MINI Countryman un aspect unic, ci si aspectul exterior MINI ALL4, ale carui elemente ornamentale specifice sunt finisate tot in culoarea caroseriei. Schema de culori armonioasa subliniaza limbajul clar de design al exteriorului MINI Countryman. Atat conturul prizei inferioare de aer, inclusiv aparatoarea recomandata, cat si insertiile perdelei de aer din spoilerul fata, precum si pragurile laterale, insertiile reflectorizante si insertia inferioara din difuzorul spate sunt vopsite in Momentum Gray metalizat. Iar o privire asupra siglelor marcii MINI de pe capota si hayon dezvaluie ca inscriptia neagra si elementele grafice ale emblemei sunt combinate si cu un fundal in culoarea caroseriei.
    Patru benzi diagonale, fiecare in Frozen Bluestone, in zona inferioara a usilor arata ca aceasta masina este gata sa parcurga orice drum sau poteca. Jantele de 18 toli, din aliaj, cu design Untamed in doua tonuri, cu suprafete lustruite, au fost dezvoltate exclusiv pentru automobilele editie. Pe langa acoperis si capacele oglinzilor exterioare, sinele de plafon si carcasele farurilor de la MINI Countryman Untamed Edition sunt finisate tot in negru. Optiunea Piano Black pentru exterior, care este inclusa si ea in gama de echipamente a automobilelor editie, adauga alte caracteristici negre de design: contururile grilei radiatorului, farurile, stopurile si semnalizatoarele laterale, manerele usilor, ornamentele tevilor de esapament, inscriptia modelului si, daca este echipat corespunzator, emblemele ALL4 de pe aripile fata.
    La fel ca pragurile usilor, semnalizatoarele laterale prezinta un model grafic inspirat de un peisaj montan si inscriptia "Untamed". Inscriptia corespunzatoare este prezentata si pe geamurile laterale din spate. Pe langa incrustatiile si placile de suport ale semnalizatoarele laterale, sigla E de pe hayonul modelului plug-in hybrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 este tot in Frozen Bluestone.
    Nuantele de verde si albastru, inspirate de natura, domina designul interior pentru MINI Countryman Untamed Edition. Culoarea exclusiva Highland Green este combinata cu cusaturi de contrast in albastru si verde pe suprafetele scaunelor sport in finisaj MINI Yours Leather Lounge. Alternativ, este disponibil si ornamentul MINI Yours Leather Lounge Carbon Black. Elementele decorative iluminate in Frozen Bluestone sunt imprimate cu un model de peisaj asemanator cu al ornamentelor pragurilor usilor. Pentru prima data, o grafica la scara larga serveste ca motiv in aceasta zona a interiorului in locul unei structuri uniforme. Un efect suplimentar este obtinut prin inscriptia "Untamed" vizibila in designul de noapte. Benzile de accent din cockpit si de pe consola centrala sunt vopsite in Frozen Blue metalizat, benzile ornamentale ale usilor in Arctic Silver metalizat, iar contururile gurilor de ventilatie in negru lucios.
    In plus, modelul editie MINI Countryman prezinta embleme cu inscriptia "Untamed" pe scaune, pe bratul inferior al volanului sport imbracat cu piele Nappa, pe covorasele cu un model peisaj in relief tridimensional in stilul pragurilor si ornamentelor decorative si pe captuseala antracit a acoperisului. Grafica caracteristica a peisajului montan impodobeste intr-o forma stilizata si insignele discrete din zona exterioara a spatarelor scaunelor. MINI Countryman Untamed Edition include si pachetul Light, pachetul MINI Excitement si MINI Driving Modes.

    Vizualizari: 530
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »