rss

Prodrive modifica Alfa Romeo Brera

  1. 09/05/2008
  2. Tags: Brera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Specialistul britanic in materie de tehnica de curse va modifica un lot de Alfa Romeo Brera la cerinta importatorului din Regatul Unit.
    Vorbim de o editie limitata de 500 de exemplare, denumite Brera S, toate dotate cu propulsoare pe benzina.

    Modificarile vor viza doar trenul de rulare si directia masinii, astfel incat fiecare S sa ofere performante dinamice sporite. Avand in vedere numarul scazut de masini ce vor fi modificate, sunt sanse mari ca toate sa fie vandute inainte ca sa ajunga in showroom-uri.

    Italienii spera ca numele Prodrive din aceasta ecuatie sa imbunatateasca imaginea marcii in Marea Britanie si, per total, sa vanda cu cateva mii de masini mai mult ca de obicei. Prodrive este cunoscut mai ales pentru parteneriatul pe care-l are cu Subaru, dar si datorita unor modificari aduse catorva modele Aston Martin, iar ambele marci sunt gratiile cumparatorilor englezi.

    Ramane de vazut daca sperantele celor de la Alfa se vor concretiza, dar noi credem ca miscarea nu e rea deloc. E la fel de buna ca decizia prin care italienii au hotarat sa treaca intreaga gama printr-o ampla “cura de slabire” si sa revina in topul producatorilor cunoscuti pentru sportivitatea masinilor pe care le fabrica.

    Vizualizari: 913
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »