rss

Prodrive este in intarziere

  1. 08/08/2007
  2. Tags: Richards
    Vezi toate fotografiile (1)
    Prodrive are probleme. Initial, Richards, patronul echipei, anuntase ca va face publice la Silverstone, cu prilejul Grand Prix-ului Marii Britanii detaliile referitoare la echipa sa. Insa acest termen a trecut si, se pare, Richards incepe sa intre in criza de timp.

    Principala sa problema este legata de parteneriatul cu McLaren Mercedes. Cum echipa lui Ron Dennis are pe cap scandalul de spionaj, dar si relatiile din ce in ce mai tensionate dintre cei doi piloti, numai de al doilea team nu-i mai arde boss-ului de la Woking. Or, in absenta unui acord ferm, nici sponsorii principali nu se prea inghesuie sa vina.
     
    Astfel, deocamdata se stiu doar numele pilotilor favoriti pentru postul de titular. Este vorba de Pedro de la Rosa si Alex Wurz. Insa, cei doi sunt speriati de starea de incertitudine care domneste in privinta echipei. Ba chiar, Wurz a si spus ca el crede ca luna septembrie este un termen limita pentru Prodrive pentru a-si anunta planurile in cazul in care intr-adevar isi doreste sa concureze in 2008.
    Vizualizari: 646
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »