rss

Procesul de la Nuremberg

  1. 13/12/2006
    Vezi toate fotografiile (2)
    Nu, nu e vorba de acel proces, ci de unul de tuning pentru Mercedes CLS, model pregatit si de atelierele lui ART din celebra localitate din sudul Germaniei. Interesant este insa ca nemtii nu s-au repezit sa modifice o versiune superioara a coupe-ului cu patru usi (asa cum fac, de altfel, mai toti tunerii casei din Stuttgart), ci au preferat sa se opreasca asupra versiunii de baza a motorizarilor pe benzina – CLS 350.

    Tot ceea ce este anuntat de exterior este respectat de partea tehnica, care are in postura de superstar motorul supraalimentat cu compresor mecanic, capabil de 374 CP si 510 Nm. ART nu a facut o declaratie oficiala cu privire la performantele dinamice, dar te invita sa le descoperi singur dintr-un habitaclu care concureaza cele mai celebre case de design interior, innecat in insertii de fibra de carbon (pe bord, consola centrala, capacul scrumierei, nuca schimbatorului de viteze si zona din jurul schimbatorului) si piele (pe volan, capacul airbag-ului, scaune, plafon, panourile usilor si stalpii A, B si C).

    In plus, aspectul amenintator al exteriorului si atmosfera sportiva de la interior te vor ajuta sa-ti pacalesti mai usor prietenii ca masina atinge intr-adevar cei 360 km/h inscriptionati pe vitezometrul de culoare alba...
    Vizualizari: 1033