rss

Probleme cu modelul de top? BMW lucreaza deja la un facelift pentru noul Seria 7

  1. 29/09/2017
  2. Tags: Bmw seria 7, bmw seria 7 facelift, facelift bmw seria 7, noul bmw seria 7
    Vezi toate fotografiile (6)

    Cu toate ca nu au trecut mai mult de doi ani de la debutul sau mondial, actualul BMW Seria 7 se pregateste deja de un prim facelift. O demonstreaza aceste fotografii spion realizate de curand pe strazile Europei, care surprind in actiune viitorul automobil bavarez de lux.

    Cea mai noua generatie a modelului BMW Seria 7 a debutat oficial in toamna anului 2015 si a reusit sa starneasca o sumedenie de controverse din cauza design-ului sau. Vestea buna este ca oficialii companiei bavareze pregatesc chiar in acest moment un facelift pentru masina lor de gala.

    La baza afirmatiei noastre stau mai multe fotografii spion realizate de curand pe strazile Europei, care surprins in actiune versiunea imbunatatita a navei amiral din Munchen. Imaginile cu pricina lasa de inteles ca designerii BMW vor opera numeroase modificari la nivel de exterior.

    Partea frontala si spoilerul spate nu vor fi insa singurele aspecte pe care compania bavareza le va schimba la noul Seria 7. De un altfel de tratament ar putea avea parte inclusiv cabina sau gama de motorizari - care, in prezent, cuprinde unitati cu patru, sase, opt si, nu in ultimul rand, 12 cilindri.

    Pana la urma urmei, limuzina marcii din Munchen are de recuperat mult teren. Actuala generatie a modelului Mercedes S-Class a primit in aceasta primavara un facelift major, in timp ce concurentul din Ingolstadt, si anume Audi A8, a fost reinnoit complet, de la interior pana la exterior, dar si sub capota.

    Versiunea imbunatatita a actualului BMW Seria 7 va fi lansata oficial in cursul anului viitor, potrivit informatiilor din presa germana. Cele mai recente zvonuri indica faptul ca nava amirala a companiei din Munchen va da nas in nas cu publicul larg in primavara, la Salonul de la Geneva.

    Sursa Foto: Automedia

    Vizualizari: 2971
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »