rss

Probe de slalom: Chevrolet Tahoe

  1. 06/12/2006
  2. Tags: Sema, Tahoe
    Vezi toate fotografiile (1)
    SEMA este un mediu propice nu numai expunerii celor mai bune produse ale imaginatiei umane, ci si unul excelent pentru incheierea si/sau mentinerea afacerilor (probabil singurul liant ce ar putea lega, de exemplu, pe Chevrolet si echipa americana de schi). Trei reguli ai de tinut minte daca vrei sa vinzi ceva nou in Statele Unite: unu – fa-le ieftine, doi – fa-le de calitate si trei – fa-le cunoscute. Cel putin asa merg lucrurile in lumea auto, iar daca Chevrolet este in top cu prima conditie si scartaie usor la a doua, cel putin in cea de-a treia privinta este unul dintre cei mai buni.

    Un exemplu este si SUV-ul pe care il aveti acum in fata ochilor: lansat anul acesta, noul Chevrolet Tahoe a schimbat aproape tot fata de generatia precedenta; de la design (interior si exterior) si platforma tehnica pana la motoare si dotari. Clar aceasta masina este peste cea pe care a inlocuit-o, dar nu e tocmai simplu sa dovedesti asta. Nu si pentru Chevrolet, care a avut de ales intre doua solutii: sa arate clientelei ca el are incredere in produsele pe care le fabrica sau sa arate ca si alti clienti au incredere in ele. La SEMA, numarul unu al lui GM North America a ales a doua varianta.

    Acesta este Chevy US Ski Team Tahoe, un model special construit pentru echipa nationala de schi a Statelor Unite ale Americii si un soi de reinnoire a unui contract de lunga durata intre cele doua entitati. Pornind de la ideea ca un SUV este oricum un vehicul ideal pentru calatorii prin zapada, facand fata oricaror conditii meteo si in acelasi timp asigurand confort si siguranta pentru pasagerii sai, Chevrolet a vopsit mai intai caroseria masinii conform culorilor si motivelor grafice ale echipe nationale de schi.

    Din profil, partea de jos a caroseriei este alba, ea facand jonctiune undeva la mijloc cu culoarea albastra printr-un zig-zag ce imita varfurile muntilor ce vor fi atacate in curand de schiorii americani. Restul caroseriei – adica acoperisul si capota motorului – este colorata cu rosu, anumite locatii (capota, bumpere, usi si aripi spate) fiind alese pentru aplicarea logo-ului U.S. Ski Team si celebra pictograma a paianjenului, idee sosita pe filiera asemanarii costumelor de schior al membrilor echipei SUA cu cel al lui Spiderman.

    Cine va urca inauntru va regasi si mai mult „white, red and blue”, motiv coloristic sustinut de tapiteria din piele alba cu insertii albastre si de pielea rosie cu cusaturi albastre realizate manual, dar si cele doua embleme mentionate anterior, abil plasate in punctele cheie ale habitaclului.

    Cat despre accesoriile care ti-ar aduce aminte de o partida de schi recent incheiata, nu trebuie sa privesti mai departe de suportii pentru schiuri si snowboard montati pe acoperisul lui Tahoe, sau de sistemul de sistemul de navigatie GM, dublat de un GPS portabil Magelan din seria eXplorist 600. In acest fel, se spera ca lungul slalom catre titlul mondial nu se va transforma intr-un drum ratacit.
    Vizualizari: 1281
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »