rss

Primul BMW Seria 2 Gran Coupe alege o costumatie neobisnuita pentru faza finala de teste

  1. 25/07/2019
    Vezi toate fotografiile (37)
    Amprenta finala a fost pusa in prezent pe primul BMW Seria 2 Gran Coupe ca parte a fazei finale de teste. Iar noul coupe cu patru usi pentru segmentul premium al clasei compacte a pornit intr-un miniturneu de autopromovare in calatoriile sale de reglare din zona Munchen.
    Camuflajul multicolor atractiv a primit un nivel suplimentar de intriga prin codul QR mare de pe usile fata care duce ochii curiosi catre www.bmw.com/2-series-gran-coupe. Înainte de premiera mondiala a Seria 2 Gran Coupe ce va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles in noiembrie 2019, acest homepage va oferi vizitatorilor buletine informative despre conceptul inovator si extravagant de automobil. Lansare pe piata la nivel mondial a BMW Seria 2 Gran Coupe va avea loc in primavara 2020.
    O intrare atractiva si eleganta in segmentul compact premium
    BMW aduce conceptul de coupe cu patru usi, care s-a bucurat deja de un mare succes in clasele superioare de automobile, si in segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupe isi sarbatoreste aparitia cu o doza noua de individualitate, aspect estetic si angajament emotional, sustinute de o tehnologie inovatoare de conectivitate, operare si control, caracter practic in utilizare cotidiana si calitati dinamice exceptionale. Aceasta interpretare spectaculoasa a sedanului clasic este sustinuta de arhitectura cu tractiune fata a BMW si impartaseste o serie de dezvoltari tehnologice cu recent lansatul BMW Seria 1. Asemenea partenerului sau din segmentul compact premium, BMW Seria 2 Gran Coupe utilizeaza tehnologia de ultima ora a sasiului si sistemele inovatoare de control pentru a ridica standardul in ceea ce priveste dinamica si agilitatea.

    Control inovator al tractiunii cu tehnologie ARB
    O caracteristica a arsenalului tehnic al noului automobil este tehnologia ARB (limitarea patinarii rotii in apropierea actuatorului) disponibila la BMW i3. ARB utilizeaza un controler de alunecare pozitionat direct in unitatea de control al motorului, nu in unitatea de control pentru sistemul rather DSC (controlul dinamic al stabilitatii). Eliminarea cailor lungi de semnal inseamna ca informatia este transmisa de trei ori mai repede, in timp ce conducatorul percepe ca patinarea rotii este controlata de pâna la 10 ori mai rapid. Aceasta tehnologie inovatoare de control al tractiunii este combinata cu BMW Performance Control (distributia momentului de cuplu) - disponibila tot standard - pentru a furniza o experienta directa si intensa a condusului atât cu tractiunea fata, cât si cu tractiunea integrala BMW xDrive a BMW M235i xDrive. Vârful de gama sportiv este echipat cu cel mai puternic motor cu patru cilindri din portofoliul BMW Group, care produce 225 kW (306 CP). De asemenea, vine echipat standard cu nou dezvoltatul diferential mecanic Torsen cu patinare limitata, care ofera automobilului o latura si mai sportiva prin crearea unei efect de blocare intre rotile fata.

    Linii flamboiante si conectivitate de ultima ora
    Primul BMW Seria 2 Gran Coupe isi completeaza liniile sportive, elegante si extrovertite cu conectivitate de ultima ora si niveluri generoase de spatiu. Prin urmare, are toate calitatile pentru a alimenta entuziasmul clientilor noi, orientati spre design, din zonele urbane cu placerea condusului traditionala pentru BMW. BMW Seria 2 Gran Coupe a fost conceput ca oferta globala si reprezinta o suplimentare atractiva a portofoliului de modele, in special pe pietele unde stilul de caroserie sedan se bucura de o popularitate foarte mare.

    Vizualizari: 1512
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »