rss

Primul accident cu Veyron – vesti proaspete

  1. 03/07/2007
  2. Tags: Accident cu Veyron
    Vezi toate fotografiile (1)
    Prin primavara acestui an va informam despre primul accident suferit de supercar-ul de un milion de euro, Bugatti Veyron, ce derapase din cauza unei balti de pe carosabil si se oprise intr-un sant de pe marginea drumului, nu inainte de a se roti de cateva ori pe sosea.

    Acum insa, auto.ro este in masura sa va ofere mai multe detalii, inclusiv identitatea soferului si a proprietarului masinii.

    Asadar, cel ce se afla la volan se numeste Ajay Soni, are 39 de ani si este fratele mai mic cu doi ani al proprietarului masinii si omului de afaceri Kumar Soni – capul unei familii ce detine cateva companii de inchirieri de masini si alte cateva firme focusate pe afaceri cu proprietati, in Londra.

    Politia banuieste ca Ajay, in timp ce conducea bolidul in apropierea proprietatii de 4,45 milioane de euro a fratelui sau, a pierdut controlul la 160 km/h, a izbit un Opel Astra condus de o femeie insarcinata si, dupa ce s-a rotit de vreo trei ori in jurul propriei axe, a poposit intr-un grup de copaci aflati pe marginea drumului.

    Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar soferul a primit noua puncte de penalizare si o amenda de aproximativ 600 de euro; totusi, la conacul lui Kumar, s-a lasat cu scantei: vecinii au declarat ca au auzit un scandal serios intre cei doi frati, lucru normal fie doar si daca ne gandim la faptul ca masina nu avea decat o saptamana vechime in garajul familiei Soni
    Vizualizari: 957