rss

Primele poze oficiale cu interiorul lui Opel Insignia

  1. 05/06/2008
  2. Tags: Londra, Opel vectra
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa ce am vazut fotografiile si filmele de prezentare cu noul Opel Insignia, ceea ce ramasese de vazut era interiorul modelului care va inlocui actualul Opel Vectra.

    Oficialii de la GM ne rasfata astazi cu acest prim set de imagini in care putem admira habitaclul lui Insignia in toata splendoarea sa.

    Cei de la GM nu erau renumiti pentru designul interioarelor pe care le-au realizat anterior produce, motiv pentru care nu ne asteptam la ceva iesit din comun pe noul Insignia. Dar, prin aceste poze, americaii ne-au oferit o surpriza placuta.

    "Am dorit sa cream pentru viitoarele noastre modele niste interioare primitoare, atragatoare si sportive deopotriva. Iar Opel Insignia este prima dovada a acestei filosofii", a declarat John Puskar, director executiv al departamentului pentru design interior din cadrul GM Europe.

    "Fiecare detaliu a fost gandit si realizat cu multa meticulozitate. Spre exemplu, am inclinat display-ul color pentru sistemul de infotainment la 30 de grade astfel incat sa fie inglobata mai bine in consola centrala si sa cream in habitaclu o senzatie mai puternica de spatiu.

    Noul Opel Insignia va debuta in cadrul Salonului Auto de la Londra din luna iulie.

    Vizualizari: 3016
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »