rss

Primele imagini Kia No. 3, plus alte noutati

  1. 24/02/2009
  2. Tags: Kia, Kia c’eed, Kia No3
    Vezi toate fotografiile (3)

    Kia dezvaluie primele imagini ale noului concept No3 care va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Pana acum am avut parte doar de un teaser ce reprezenta semi-profilul noului sau monovolum.

    Noul MPV are la baza platforma lui c’eed, are o lungime de 4.044 metri si acoperis realizat din sticla.

    Kia a declarat ca anumite detalii stilistice utilizate la acest concept, cum ar fi grila fata, acoperisul panoramic din sticla si parbrizul extins fac parte din "noua fata" a constructorului coreean. Pe langa No.3 Concept, Kia va prezenta doua versiuni noi ale modelului c’eed, precum si inca 15 modele.

    Noile variante c’eed, c’eed ISG si c’eed hybrid, au avut la baza economia de carburant. Versiunea ISG a lui c’eed va fi destinat productiei si beneficiaza de tehnologia “Idle Stop & Go”. Cu ajutorul acestui sistem, consumul de carburant devine mai mic cu 15%.

    Varianta hibrida a lui c’eed dispune de un nou tren de rulare care foloseste un propulsor dezvoltat de Kia si Hyundai. Cu ajutorul propulsorului de 1.6 litri si patru cilindri, c’eed hybrid reuseste performanta de a emite doar 109 grame de CO2/km. Consumul de carburant este de 4.8 litri la 100 kilometri parcursi.

    Vizualizari: 809
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »