rss

Primele imagini Impreza WRX

  1. 27/03/2007
  2. Tags: Impreza WRX, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)
    Astazi se pare ca este ziua imaginilor socante pe auto.ro, de data aceasta ele fiind aduse de Subaru.

    Producatorului nipon „i-au scapat” din mana primele imagini cu noul Impreza WRX inainte de premiera ce va avea loc la New York, dezvaluind un design care ne obliga sa ne corectam vizavi de afirmatia ca „nu se poate mai rau ca Tribeca”.

    Ei bine, japonezii sunt in stare de orice si o dovedesc cu aceasta masina ce arata ca un Hyundai din anii ’90, torturat intr-un garaj din Colentina de cineva care a dorit sa-l transforme intr-un WRC mioritic.

    „Opera” ii apartine designerului Andreas Zapatinas, care stia de multa vreme ca zilele sale la Subaru sunt numarate si probabil ca acesta este „cadoul” sau de despartire.

    Din pacate, acesta va fi privit ca un nou esec dintr-un lung sir de incercari ratate pe teme estetice , venit insa intr-un moment in care majoritatea fabricantilor de la Soare Rasare au facut reale progrese in aceasta directie.

    Exista insa o speranta: se vehiculeaza zvonul ca imaginile nu ar fi reale, ci doar o un mod de a atrage atentia catre revista care le-a publicat. Sa speram ca va fi asa.

    Privitor la partea tehnica, nici o surpriza – ea va fi din nou de exceptie, chiar daca in aceste momente se spune ca motorul, transmisia si trenul de rulare sunt doar upgrade-uri ale modelului actual. Va fi oare suficienta pentru un nou succes comercial?
    Vizualizari: 904