rss

Primele imagini Giugiaro Vadho

  1. 03/03/2007
  2. Tags: BMW Hydrogen 7, Giugiaro Vadho
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acesta este Giugiaro Vadho, conceptul „verde” despre care auto.ro va prezenta cateva desene preliminare cu ceva vreme in urma.

    Primul produs
    100% ecologic al celebrei  case de design italiene va fi propulsat de motorul V12 alimentat cu hidrogen al lui BMW Hydrogen 7.

    Interesant este motivul crearii acestui automobil cu o forma destul de ciudata, pe care insusi italienii l-au dezvaluit: acela de a provoca discutii.

    Ei bine, vizitatorii celui de-al doilea mare salon al anului vor avea ce discuta, dat fiind faptul ca acest coupe are un aranjament interesant al celor doua locuri (unul in spatele celuilalt), fiecare din ele avand la dispozitie cate un joystick ce actioneaza prin intermediul tehnologiei drive-by-wire.

    Vadho nu va fi singurul concept pe care Giugiaro il va prezenta la Geneva, alaturi de el urmand a sta un proiect dezvoltat impreuna cu Daihatsu.

    Numit D-Compact X-Over, acesta va fi un preview al viitorului model de clasa mica pe care niponii intentioneaza sa il comercializeze in viitorul apropiat pe piata europeana.
    Vizualizari: 1123